Principal » Internet » Dropbox. Joc de echipă. Noi funcții pentru munca de grup

Dropbox. Joc de echipă. Noi funcții pentru munca de grup

Internet : Dropbox. Joc de echipă. Noi funcții pentru munca de grup

Dropbox poate concura cu succes, de exemplu, cu Google Services în domeniul Cyberspeciei. Încă Jendak departe de a oferi funcții comparabile chiar și cu documente Google în ceea ce privește cooperarea cu mai multe persoane sau partajarea convenabilă a mai multor persoane pentru a gestiona fișierele. Ultima actualizare trebuie să schimbe acest lucru - Dropbox a devenit acum un instrument și pentru munca de grup.

În meniul de interfață Dropbox, a apărut o nouă poziție - o echipă. Vă permite să trimiteți atât utilizatorilor Dropbox, cât și celor care sunt încă neînregistrați în serviciu, un e-mail cu o invitație de a coopera. În același timp, un nou dosar este creat automat în contul Administratorului Team, unde puteți pune fișiere care trebuie să devină disponibile colegilor. În mod evident, nu este deosebit de nou, ci abilitatea de a gestiona membrii grupului și de a le oferi permisiuni.

În gestionarea echipei, este utilă crearea de grupuri. Atribuirea membrilor ulteriori către unul dintre grupurile pe care le puteți într-un mod destul de intuitiv de a limita accesul la folderele și subfolderele ulterioare. Schimbarea aprobării noilor membri ai echipei este, de asemenea, posibilă.

Este dificil să se opună impresiei că creatorii de dropbox în lansarea unei noi funcții au gestionat în primul rând intenționând să încurajeze utilizatorii să meargă la o versiune de afaceri a serviciului - informații despre acesta apare în două locuri de interfață. Cu toate acestea, serviciul actualizat poate efectua cu succes funcția CybersPerCry-ului comun, mai ales când colectivul a folosit deja Dropbox pentru muncă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu