Principal » Internet » Dropbox dorește să faciliteze colectarea de fișiere din diverse surse

Dropbox dorește să faciliteze colectarea de fișiere din diverse surse

Internet : Dropbox dorește să faciliteze colectarea de fișiere din diverse surse

În momentele în care alți nori sunt copleșiți în cantitatea de spațiu liber oferit, Dropbox încearcă să-și urmeze propria cale, bazată în principal despre noi caracteristici și servicii. Un bun exemplu este doar o cerere de fișiere care facilitează colectarea de fișiere de la diferite persoane, în special cele care nu au un cont în Cloud Dropbox.

O solicitare de fișiere poate fi găsită în meniul contului nostru sau care trece direct la acesta. Cu ajutorul ei, putem cere altora să trimită fișiere selectate. Procesul este foarte simplu. Specificăm ceea ce facem, alegem dosarul implicit, apoi copiați o legătură specială sau dau adrese de e-mail de persoane la care vrem să o trimitem.

Oamenii invitați vor primi acces la o petrecere din care pot trimite fișiere în contul nostru. Greutatea de a nu poate depăși 2 GB. Cerința necesară este să furnizați numele, numele și adresa de e-mail. Desigur, acest lucru nu trebuie să fie adevărat, ci mai ales primele două ajutor în identificarea. Numele fișierului este îmbogățit cu numele și prenumele care pot fi utile la lucrările de grup și la colectarea de date de la mulți oameni.

O astfel de soluție poate fi verificată nu numai în servicii, dar și aplicații private. Persoanele care doresc să ceară fișiere nu trebuie să aibă conturi în nici un nor. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați adresa furnizată de noi. Desigur, al lor și SUA limitează capacitatea sa, care în versiunea gratuită din ce în ce mai mult de la principalii concurenți precum Google Drive, OneDrive sau Mega. În prezent, o cerere de fișiere este disponibilă pentru Dropbox Pro și Conturi de bază. În cazul conturilor corporative, va apărea în curând.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu