Principal » Internet » Minor în mișcare: Completați o colecție de jocuri într-o digitală modestă Gięmasz

Minor în mișcare: Completați o colecție de jocuri într-o digitală modestă Gięmasz

Internet : Minor în mișcare: Completați o colecție de jocuri într-o digitală modestă Gięmasz

Chase de promovare promovează. Ei nu au trecut încă eco doar un total de primăvară finalizată, iar jucătorii au o altă ocazie de a achiziționa diverse jocuri PC în prețuri destul de interesante, de data aceasta cu o altă sursă. Platforma CDP.PL Rulați aici este o altă ediție a digital Gięmasz. Promite reduceri de până la 80%. În următoarele două săptămâni, peste 200 de produse vor fi întrerupte.

Acțiunea va dura până la 13 aprilie, iar zilnicul îmbogățit este să fie mai multe titluri. 57 de produse au fost într-o bună dimineață de vânzare, din care o mare parte din care este producții mai în vârstă de Ubisoft, pornind de la adaosuri mici pentru Assassin iv IV: steagul negru după mai puțin de 2 zloți plus jocul în sine pentru PLN 39.99, Prin extinderea pentru seria de ediții AC III Plus (AC II, Frăție, revelații), Far Cry 2, Cry 3: Dragon de sânge și inimile valide: Marele Război. Cu toate acestea, acest lucru nu este în mod firesc totul.

În promoție a existat, de asemenea, o destul de evoluție, multe aventuri, inclusiv proiecte din seria Dracula, Atlantis, viața sau întoarcerea la insula misterioasă și pentru devotații de comici, de exemplu, este chiar mai ieftin acum, un pic uitat un joc de la Thorgal în rolul principal. Este demn de remarcat faptul că unele dintre produsele din ofertă sunt, de asemenea, disponibile în versiunea pentru OS X, dar, din păcate, o fracțiune modestă din oferta totală disponibilă.

Cum să începeți, este destul de modest. Jucătorii probabil câteva articole în Da, dar numai zilele următoare pot aduce ceva cu adevărat remarcabil și, de asemenea, prețuri atractive. Din punctul de vedere al calculatorului, distribuția digitală ar trebui să fie mult mai ieftină decât cele tradiționale și totuși versiunile cutiei ale unor produse este o chestiune de adăugare a câtorva zloți. Jocurile sub formă de coduri de realizare nu sunt încă suficient de competitive, dacă nu vorbim despre sursele oficiale de achiziție a titlurilor, care, totuși, implică riscuri...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu