Principal » Android » Drivvo - Management Vehicule7.7.9

Drivvo - Management Vehicule7.7.9

Android  : Drivvo - Management Vehicule7.7.9

Aplicația Drivvo - Management Vehicule este un mijlocaș, datorită căruia puteți gestiona convenabil cheltuielile asociate cu o mașină.

Acest program pentru oricine știe perfect că mașina înseamnă libertate, dar de la bani. Cheltuielile pentru propria lor mașină nu sunt doar inevitabile, ci și în general destul de ridicate. Și acest lucru necesită o anumită gimnastică atunci când vine vorba de păstrarea unui buget la domiciliu - astfel încât fondurile să fie întotdeauna pe cheltuieli neașteptate legate de mașină.

Drivvo vă permite să controlați cât de mult ne costă o mașină și pe ceea ce cheltuiesc în mod specific bani. Aplicația este convenabilă, simplă de utilizat, iar o treabă bună implementează aici Google 'acest design de material, astfel încât adăugarea posturilor bugetare ulterioare în aplicație este foarte ușoară. În Drivvo, putem crea o cheltuială separată suportate pentru o mașină, informații despre reparații (împreună cu data, care va fi utilă, de exemplu,. În contextul inspecțiilor de serviciu), cu privire la realimentarea (inclusiv cele din rezervorul de litri și prețul benzinei sau gazului), despre căile acestora etc. Toate acestea creează o hartă cuprinzătoare a cheltuielilor și activităților legate de mașina noastră, iar Drivvo colectează aceste informații, grupuri și vă permite să analizați într-o scară mai largă.

Aplicația este gratuită, dar plata OK. 5 dolari Obținem anual acces la funcții suplimentare. Volum.în. Opțiuni mai largi pentru exportul de informații de la Drivvo NP. Pentru a excela fișiere și sprijin prioritar al echipei care a creat programul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu