Principal » Internet » Drive Genius5.0.1

Drive Genius5.0.1

Internet : Drive Genius5.0.1

Drive Genius este un set de scule de diagnostic foarte bun, repararea și testul performanței hard diskului cu un sistem HFS sau HFS + FILES, utilizat de Mac OS X.

Pentru geniul de antrenare constau din: un instrument care citește informații detaliate despre discul selectat, un instrument de defragmentare, un instrument care vă permite să recuperați un spațiu pe disc, o interfață pentru a repara permisiunile pe disc, de a căuta scaner și semnarea sectoarelor deteriorate, DrivePulse (Monitor autentic de activitate, permițând, de asemenea, economisirea de energie prin a dormi un disc, un instrument pentru examinarea integrității partițiilor, un instrument care creează o masă de partiție și un instrument pentru crearea, îndepărtarea și schimbarea dimensiunii partiției, un instrument de clonare, o sculă de clonare Instrumentul de ștergere prin salvarea sectoarelor cu numere de zerouri sau aleatoare, un instrument de performanță pe disc și editor sectorial.

Cu ajutorul Genius Drive, puteți crea, de asemenea, o cheie USB de salvare pentru MAKA și modificați pictogramele de disc.

Monitorizarea, defragmentarea, clonarea, eliminarea fișierelor inutile și reconstrucția discului sunt disponibile timp de 30 de zile după instalarea versiunii de încercare a programului. Alte funcții funcționează fără limite de timp.

Recomandat
Lasă Un Comentariu