Principal » Android » Drinksafe de Dr. Poket2.0.3

Drinksafe de Dr. Poket2.0.3

Android  : Drinksafe de Dr. Poket2.0.3

Aplicația lui Drinksafe de către Dr Poket este un ajutor pentru persoanele care au grijă de medicină. Vă permite să vedeți dacă pregătirea unui preparat dat exclude consumul categoric de alcool sau vă puteți permite să gustați băuturi la sută.

După instalare, aplicația solicită acceptarea termenilor de utilizare. Doar exprimând consimțământul, vom putea merge mai departe. Mai târziu, un scaner de coduri de bare așteaptă utilizatorul, datorită căruia, analizând un astfel de cod pe ambalajul medicamentului, vom afla dacă acesta poate fi combinat cu alcool. Dacă nu avem ambalaje la îndemână, atunci putem alege o pregătire disponibilă în baza de date, furnizată de Pharmindex. Cu fiecare dintre ele există o adnotare cu privire la modul în care un medicament dat poate dăuna corpului dacă le conectăm, de exemplu. cu bere de băut.

Aplicația este gratuită și nu afișează anunțuri, funcționează într-un mod intuitiv, dar aspectul său este un pic arhaic și seamănă cu programele scrise pentru versiunile anticipate Android. Cu toate acestea, dacă aspectul este mai puțin important pentru dvs., aveți nevoie de informații despre modul în care alcoolul conectat la medicamentele pe care le-ați afectat organismul, acest program merită atenție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu