Principal » Internet » Îndepărtați producătorii de smartphone-uri, pentru că corul dvs. vine din China

Îndepărtați producătorii de smartphone-uri, pentru că corul dvs. vine din China

Internet : Îndepărtați producătorii de smartphone-uri, pentru că corul dvs. vine din China

entuziaști Android, și în special personalizate Roms asociază cu siguranță smartphone OnePlus One, care de multe ori a fost numit tumora de smartphone-uri de top. Una dintre caracteristicile distinctive acest model pe fundalul mai concurenței este curat Android, și mai precis CyanogenMod. Unsprezece datorită unui preț scăzut, chiar de două ori mai mică decât modelele emblematice ale Samsung sau HTC și specificațiile impresionante au înscris rapid un grup mare de fani credincioși. O mulțime de oameni așteptau succesorul său, au existat doar primele informații care sugerează că lucrează pe noua tumoare a smartphone-urilor de top.

Din păcate, încă nu știm prea multe despre două. Producătorul a publicat o fotografie cu o semnătură ceea ce sugerează că, în prezent funcționează pe un smartphone care va fi o versiune mai nouă, îmbunătățită predecesorul. Nu a fost dat fiind faptul că este vorba despre modelul OnePlus Doi, ci o inscripție spunând că totul este supus teoria evoluției, chiar și dispozitivele tehnologice, se referă probabil la noul pilot al acestei companii din China al cărei prim-ministru poate avea loc în curând. Datele mai detaliate privind specificațiile încă nu au fost dezvăluite. Este ușor să ghiciți că succesorul va fi mai eficient. Informațiile actuale sugerează că într-un nou model vom avea mai multe oportunități pentru a personaliza aspectul dispozitivului, vom putea alege materialul care va fi utilizat pentru a acoperi partea din spate a smartphone. În cazul în care prețul este la fel de atractiv ca și în cazul OnePlus One, noul producător de smartphone chineze ar trebui să fie un adevărat hit. Sperăm că, pentru acest model, nu vor exista probleme cu disponibilitatea de a cumpăra predecesorul pe care l-am avut chiar și de a avea o invitație specială.

Vă reamintim că OnePlus se poate cumpăra deja pentru aproximativ PLN 1200. În cazul producătorilor, cum ar fi Samsung, LG sau Sony, la acest preț, putem conta pe un dispozitiv mediu de raft, care iese în evidență de la modele emblematice. Pe de altă parte, OnePlus One este un adevărat model emblematic, acesta a fost echipat cu un afișaj IPS de 5,5 inch, cu o rezoluție completă HD, care este protejată de o școală Gorilla Sticla 3, un procesor Snapdragon cu patru nucle 801 2,5 GHz și 3 GB RAM. Camera principală, amplasat în partea din spate are o rezoluție de 13 MP, iar MP din față 5. Utilizatorii obișnuiți și jurnaliști în acest model printre avantajele menționezi nu numai un preț atractiv și productivitate, dar, de asemenea, calitatea de manopera.

Dacă unsprezece două vor fi o versiune îmbunătățită și mai eficientă a predecesorului, iar prețul va fi la fel de atractiv, atunci astfel de producători precum Samsung, LG sau Sony nu vor avea motive pentru satisfacție. Modelul emblematic Samsung - Galaxy S5 este slab, vânzarea este cu 40% mai mică decât modelul anterior. Acest smartphone este doar o versiune îmbunătățită a Galaxy S4 și, în plus, prețul său, în special în ziua premierii, a fost ferm prea mare. Dacă Samsung în cazul unui alt pilot nu oferă practic nimic nou, în plus față de subansambluri mai eficiente și mai multe caracteristici noi, iar pe piață va fi disponibil OnePlus două, această vânzare Galaxy S6 va fi chiar mai mic.

OnePlus Doi are o bună șansă de a deveni o tumoare reală de modele de top, producătorul trebuie să păstreze avantajele predecesorului și de această dată să introducă un smartphone pentru majoritatea piețelor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu