Principal » Internet » "Dr. Mario World "este o lovitură. Este păcat că ceva nu poate lovi polonezii

"Dr. Mario World "este o lovitură. Este păcat că ceva nu poate lovi polonezii

Internet :

Nintendo părea cea de-a cincea din istorie pentru a juca smartphone-uri, inclusiv cealaltă cu Mario în rolul principal. Din păcate, din anumite motive, un mustață Hydraulik Doctor de data aceasta nu vrea să vină în Polonia.

"Dr. Mario World ", potrivit anunțurilor, aterizat în Google Play și App Store pe 10 iulie. După cum ați fi ghicit, interesul nu este mic.

"Dr. Mario World ": Două milioane de descărcări în trei zile

Senzorul companiei Tower Store Intelligence a examinat popularitatea noului joc. Rezultă din analizele sale că în primele 72 de ore "dr. Mario World "a depășit bariera a două milioane de instalații.

Pentru înregistrare, deoarece Nintendo în sine are un portofoliu de trei titluri, care a câștigat popularitate mai repede. „Super Mario Run “ a înregistrat 4,3 milioane în perioada corespunzătoare. Descărcări, chiar dacă a fost plătită inițial, iar jocul este disponibil numai pe platforma iOS.

Creatorii studiului observă în mod corect că "dr. Mario "este un brand mai puțin popular, iar premiera în sine a avut loc fără o pompă de marketing mare, pe care Nintendo a fost obișnuită cu jucătorii de telefonie mobilă. Destul de menționat că "Super Mario Run " a fost anunțat de Shiger Miyamoto însuși în timpul premierii lucioase a iPhone 'A 7.

Tobă. Mario World Multiplayer Introducere

Și două milioane în trei zile nu sunt în nici un caz un rezultat rău. Fiecare secundă "dr. Mario World "primește o medie de 460 de persoane.

În ceea ce privește micropaymentele, jocul a generat în termen de trei zile brusc 100 000 de dolari SUA. Mai puțini dolari decât jucătorii oferă speranță că "dr. Mario World "nu este un fraier de bani.

Un păcat că "dr. Mario World "în Polonia, este încă disponibil

Următoarele zile trece (doar cu această săptămână) și "Marian " nu poate fi văzut nici în aplicația storz poloneză sau poloneză în Google Play. Motivul oficial pentru această stare de lucruri nu este cunoscut, dar puteți ghici.

Joc pe profilul oficial pe Twitter există informații despre problemele de rețea. Așa că se pare că din cauza unei mari popularități "DR. Mario World ", japonezii nu și-au îmbogățit serverele. Astfel încât acestea nu sunt surprinzătoare că au decis să extindă treptat disponibilitatea jocului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu