Principal » Internet » Tobă. Cleaner 3.0 nu numai pentru a curăța, dar, de asemenea, monitorizează Mac

Tobă. Cleaner 3.0 nu numai pentru a curăța, dar, de asemenea, monitorizează Mac

Internet : Tobă. Cleaner 3.0 nu numai pentru a curăța, dar, de asemenea, monitorizează Mac

Tobă. Trend Micro Cleaner nu mai îndepărtează numai fișierele inutile de pe discul Mac, dar și monitorizează consumul de resurse. Versiunea 3.0 Program a introdus o nouă interfață de utilizator, în care există un loc pentru indicatorul activității rețelei și al încărcării CPU. Datorită acestui fapt, informații de bază despre operațiunea Maca, avem întotdeauna un elegant prezentat.

Dacă cineva nu îl cunoaște pe Dr. Dr. Cleaner, merită interesant. Acest instrument combină găsirea de fișiere inutile și curățarea reziduurilor de eliminare a discului după programe, curățarea memoriei de operare și de la versiunea 3.0 Mac monitorizarea activității în timp real. Programul este disponibil gratuit, care a apreciat de 2,5 milioane de utilizatori.

Sarcina de bază a programului care efectuează tot timpul sprijină utilizarea optimă a memoriei de operare. Pe parcursul întregii operațiuni a Dr. arată mai curate pe grinda superioară a gradului de ocupare RAM. Dacă faceți clic pe acest indicator, va dezvolta o paletă pe care puteți vedea informații detaliate despre spațiul liber de disc, procesor și rețea.

A doua sarcină a dr. Cleanera curăță discul, care se face foarte bine. Puteți să vă bazați pe mașină și să ștergeți rapid fișierele găsite de program sau să le analizați în detaliu înainte de a șterge. Programul poate indica, de asemenea, fișiere mari care ar putea fi șterse. Este important, după transferul programului (.Aplicație) la coșul DR. Cleaner va găsi automat fișierele lăsate de el și le poate șterge și ele.

[1/2

Tobă. Cleaner funcționează cel mai bine în compania a două alte programe - Finder duplicat și Dr. Siguranță. Primul servește pentru a găsi fișiere repetate pe disc, dar le identifică nu numai pe baza dimensiunilor și a numelor, ci și pe conținut. Găsite vă permite să navigați foarte convenabil, cu miniaturi și căi care conduc la altă versiune. copiile nedorite pot fi eliminate manual sau se referă la slot machine cel mai puțin nevoie de.

[1/2

Tobă. Siguranță și simplu, software-ul antivirus intuitiv și estetic, folosind experiența Trend Micro în detectarea virușilor, amenințărilor spyware și similare. Programul scanează fișierele de pe Mac în timp real sau puteți apela Scanarea la cerere în modul Fast sau utilizator complet (indicând dosarul pentru a verifica).

[1/2

Scanerul este gratuit, dar puteți cumpăra în ea posibilitatea de a elimina virușii, plătind un abonament. Duplicatul motor de căutare costă 10 de euro o dată, dar dacă cineva nu deranjează mișcarea manuală între foldere, se poate utiliza versiunea gratuită care este în Dr. Curățător.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu