Principal » Internet » Tobă. Barbara1.2

Tobă. Barbara1.2

Internet : Tobă. Barbara1.2

Dr. Barbara oferă un set larg de diete pe care le puteți utiliza m.în. Asta este un pic să piardă în greutate, să ia puțin greutate sau să întărească corpul. Numai aplicarea, pe baza datelor de utilizator, elaborarea dietei de ipoteze și zilnic prezintă reguli noi, împreună cu o listă.

Primul pas pe care îl utilizați programul va crea un cont în Dr. Barbara. O vom face folosind contul dvs. Facebook sau adresa de e-mail. Apoi, va trebui să furnizați informații despre sex, vârstă, greutate, intensitate a activității fizice într-o săptămână de săptămână, cu alergii alimentare și pori preferați de consumul de mese de zi cu zi. Scopul va fi, de asemenea, important: dorim să pierdem în greutate sau să luăm greutatea.

Pe baza acestor informații, aplicația va determina dieta individuală pentru noi. Fiecare zi va suporta alte reglementări și tot ce vom vedea în calendar. Fiecare rețetă este îmbogățită cu o fotografie mare, informații despre ingredientele necesare și costul lor, timpul necesar pentru pregătirea unui fel de mâncare, valoarea nutritivă și minerală. Meniul se modifică în fiecare zi, iar porii sunt date pe baza preferințelor utilizatorilor indicate anterior.

Meniul de pe ecranul principal este împărțit în cinci categorii. Primul dintre ele este "cercetarea", în care putem introduce informații despre cercetarea efectuată. Acestea pot afecta orice schimbări în dieta noastră. A doua "cumpărături ", unde a fost indicată lista produselor necesare în fiecare zi a dietei. În a treia filă găsim un calendar, cu reglementări scrise pentru fiecare zi. În al patrulea găsim statistici, m.în. Diagrama de schimbare a greutății și informații despre IMC-ul nostru. Cea de-a cincea este o comandă rapidă la informațiile noastre în profilul utilizatorului.

Versiunea completă a aplicației este disponibilă numai timp de 7 zile. Mai târziu, ar trebui să cumpărați un abonament al cărui preț variază de la 55 la 300 PLN - în funcție de oferta care intră în pachet. Îl puteți cumpăra pe site-ul dr. Barbara.EN. Pe această pagină va sincroniza, de asemenea, datele despre dieta noastră, care va facilita utilizarea serviciului, indiferent de sistemul de operare pe care îl folosim.

Recomandat
Lasă Un Comentariu