Principal » Internet » Doza.Pl

Doza.Pl

Internet : Doza.Pl

Doza.PL este o versiune mobilă a site-ului popular DBAM o Zdrowie.PL pe dispozitivele dispozitivului iOS. Aplicația are două roluri: servește ca o bază de date a medicamentelor și ca un magazin online portabil, în care putem cumpăra medicamente și suplimente folosind iPhone 'A sau iPad.

În aplicația DOK.PL găsim informații despre OK. 20.000. Produsele medicale, inclusiv compoziția lor chimică, cum să utilizați și premise medicale pentru utilizarea lor. Programul afișează, de asemenea, prețul produsului și prețul acestuia, iar achiziția va fi făcută direct din aplicație - aici cu rezervarea pe care trebuie să o creați mai întâi pe site-ul web Doz.EN. Medicamentele comandate pot fi preluate într-una din OK. 1,7 mii. Farmacie din Polonia și vom verifica periodic starea comenzii utilizând o aplicație mobilă.

Programul Doz.ro Vă permite să cumpărați medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală și să căutați sfaturi farmaceutice, conține, de asemenea, un motor de căutare al farmaciilor bazate pe hărți Google și date de la transmițătorul GPS de pe telefonul smartphone. În aplicația veți găsi, de asemenea, un catalog de promoții curente.

Aplicație.PL este gratuit, funcționează atât pe iPhone 'ACh, cât și pe iPad-urile care lucrează sub controlul IOS 6.0 sau mai nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu