Principal » Internet » Cartea de identitate ca o aplicație smartphone - fie că are sens?

Cartea de identitate ca o aplicație smartphone - fie că are sens?

Internet : Cartea de identitate ca o aplicație smartphone - fie că are sens?

Progresul tehnologic urmează rata de intimidare. Știrile arată atât de repede încât chiar și Avid Gadżeciarze nu sunt capabili să țină pasul cu tot ceea ce se întâmplă pe piață. Mulți oameni reiterează, de asemenea, că filmele de ficțiune științifică, despre care am râs cu ceva timp în urmă, se transformă acum într-un fel de predicții. Este în curând toate confidențialitatea și datele personale vor fi ascunse într-un singur dispozitiv?

Este adevărat că vremurile în care oamenii vor avea un jetoane și locatori de identificare specială, apoi (sperăm) viitor mai îndepărtat, dar în anul următor, portofoliul nostru de carte de identitate va merge direct la telefonul smartphone. Dovezile personale electronice din țara noastră trebuie introduse până la 31 martie 2019. Acest termen nu va fi depreciat. Cu toate acestea, dacă nu reușim să implementăm planul, vom pierde subvenția acordată pentru punerea în aplicare a proiectului en.ID. 

Aplicația smartphone va servi un fel de card cu un chip. Este sigur? Unii cred că pierderea sau furtul unui smartphone vor face ca hoțul să poată utiliza datele noastre de exemplu. să ia împrumuturi etc. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi atât de ușor, deoarece nu există date personale pe un dispozitiv de cetățenie. Deci, cum să gestioneze cazurile în birouri sau alte instituții și situații?

De exemplu - încercăm să intrăm în club sau pub. Bodyguard-ul de pe obiectiv, care a verificat până acum dovada și a avut o perspectivă asupra tuturor datelor. TJ. Numele, prenumele, peselele etc. De acum înainte va fi capabil să vadă numai vârsta unei persoane legitime. Dacă, cu toate acestea, vom controla polițistul de trafic vede în afară de nume ca date privind drepturile de conducere a vehiculelor. Nu știm cum va fi asigurat sistemul, dar din moment ce în prezent se ocupă de internetul și serviciile bancare mobile cu problemele furtului de date (nu întotdeauna, dar, totuși), probabil o dovadă electronică va fi protejată în mod egal.

Intr-adevar, riscul de a pierde o probă cu caracter personal este mai mare decât a pierde telefonul smartphone. Chiar dacă pierdem un dispozitiv mobil, dovada electronică este asigurată suplimentar. Dovada pierdută a unei astfel de securitate nu are. Mai mult, dovezile electronice după pierderea putem bloca, cu dovada tradițională a procedurii de raportare a poliției, în birou, bănci etc. Este mai complicată și consumatoare de timp. Desigur, dovezile tradiționale rămân în uz, deoarece în prezent în Polonia este de aproximativ 19 milioane. Smartphone-uri. Persoanele în vârstă vor primi, probabil, alte soluții, mult mai simple de utilizat și mai accesibile.

Și ce părere aveți despre dovezile electronice în aplicațiile PostaCją?

Recomandat
Lasă Un Comentariu