Principal » Internet » DOTA 27.05 2108

DOTA 27.05 2108

Internet : DOTA 27.05 2108

DotA 2 este unul dintre cele mai populare jocuri Moba, inclusiv în acțiunea RTS. În joc puteți participa la bătălii multi-persoană online în Arenas. Două echipe de cinci persoane se pisa pe o tablă simetrică pentru a distruge fortificațiile adversarilor.

Hărți foarte mari, simetrice, oferă șanse egale pentru periajul echipelor. Scopul jocului este de a distruge structura principală în fortul adversarului și apărarea propriilor clădiri. Patruzeci este întotdeauna conectat la trei căi pe care sunt aranjate turnuri de apărare. Căile se mișcă prin inteligența artificială a unităților de târguri, atacând obiecte ostile și neutre care pot fi folosite și în scopurile lor. Echipele sunt compuse din cinci caractere aparținând celei de-a doua fracțiuni - luminoase (radiante) și întunecate (dire).

Eroii diferă în stilul luptei, abilităților și rolului în echipă, iar ca bătăliile câștigă, câștigă experiență și abilități ulterioare. Selecția eroilor depinde de modul de joc - le puteți alege din întregul portofoliu de peste 100 de caractere, desena, alege din trei trase și așa mai departe. De asemenea, puteți elimina restricțiile și permiteți selecțiilor echipelor cu aceleași caractere, pentru a închide două dintre cele trei melodii sau mod de redare, WTF, care a redus timpul de așteptare pentru abilitățile de regenerare.

În joc puteți folosi un magazin în care aurul rănit în timpul jocului achiziționăm articole necesare pentru a juca. Costul lor depinde de puterea și adecvarea lor. Vă rugăm să rețineți că utilizarea corespunzătoare a suporterilor poate schimba direct diagrama jocului direct.

Dota 2 este în prezent una dintre cele mai populare jocuri de rețea, și puteți juca pentru ea complet gratuit. Proiectul a fost creat ca o modificare a Warcraft III: domnia de haos și apendicele tron ​​înghețat. Apărarea anticilor a fost lansată pe motorul sursă 2 ca un joc independent în 2010. De atunci, a fost foarte popular, câștigă premii și este jucat pe turnee sportive.

Cerințe hardware minime:

  • Dual Core Intel Processor
  • 4 GB RAM
  • Placă grafică: NVIDIA 320m, Radeon HD 2400, Intel HD 3000 sau mai puternic
  • Conectare la internet în bandă largă
  • 8 GB spațiu pe disc

Pentru a instala jocul, trebuie să descărcați clientul platformei Steam

Recomandat
Lasă Un Comentariu