Principal » Internet » Furnizorii de Internet efectuează o luptă proactivă împotriva pirateriei - pe cheltuiala proprie

Furnizorii de Internet efectuează o luptă proactivă împotriva pirateriei - pe cheltuiala proprie

Internet : Furnizorii de Internet efectuează o luptă proactivă împotriva pirateriei - pe cheltuiala proprie

Pe insulele britanice există o dezbatere privind aplicarea furnizorilor de internet de supraveghere proactivă asupra rețelei, care trebuie să oprească pirateria. Guvernul prim-ministru Cameron nu mai este suficient pentru a implica aceste servicii de stat - totul indică faptul că, în realizarea intereselor proprietarilor drepturilor de autor, autoritatea va folosi furnizorii de internet, precum și pe cheltuiala lor.

postulate similare au devenit recent frecvente nu spun o parte permanentă a reuniunii Parlamentului britanic. Aceasta este în principal pe inițiativa unui partid conservator, acest lucru este și de data aceasta. Reprezentand căile lui Mike Whathelele, cunoscute pentru ideile de blocare a accesului la serverele piratate, educarea copiilor în domeniul drepturilor de autor și propunerii de închisori pentru persoanele care împărtășesc fișierele, a declarat că furnizorii britanici de Internet sunt morali pentru a participa mai mult la protecția drepturilor de autor.

Propunerea lui Wheherley este de a forța utilizarea supravegherii proactive asupra acestora. Până în prezent, furnizorii au fost obligați să elimine un fișier pirat care a inițiat răspândirea virală a drepturilor de autor asupra conținutului. Conform modificărilor postulate în Parlamentul britanic, ei vor avea, de asemenea, pentru a elimina toate copiile sale, care vor apărea în alte locuri. O practică similară poate fi observată pe YouTube, în care blocarea unui videoclip împiedică accesul la copiile sale puse la dispoziție din alte conturi.

Mike Wheatherley, în calitate de parlamentar britanic, nu a eșuat să demonstreze o retorică impresionantă. A comparat furnizorii de Internet cu proprietarii de apartamente închiriate. Potrivit acestuia, ambele grupuri sunt impuse de o obligație morală de a informa serviciile că în cadrul serviciilor furnizează practici ilegale.

Întregul proces ar fi, desigur, complet automatizat, datorită căruia intervalul dintre eliminarea fișierului original și a copiilor sale ar trebui să fie cât mai scurt posibil. În această soluție, Whaterley are un remediu pentru a răspândi instantaneu conținutul de pirat, deși este dificil să se opună impresiei analogiei cu oglinda neagră seriei, în care viteza răspândirii virtuale a informațiilor a afectat grav guvernul. De facto britanic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu