Principal » Internet » Dosbox0.74-2

Dosbox0.74-2

Internet : Dosbox0.74-2

Dosbox este un emulator de calculator cu un procesor Intel X86, inclusiv o grafică, muzică, mouse, joystick și un modem, pe care puteți rula programe pentru DOS. Emulatorul este dezvoltat în primul rând pentru jocurile care nu pot fi pornite pe computerele contemporane și sistemele de operare.

Dosbox a fost echipat cu o linie de comandă similară celei din sistemul DOS, dar o mulțime de săraci. Tot ce trebuie să faceți este să conduceți o gamă largă de jocuri și câteva programe populare.

DosBox Emulează procesoarele 286 și 386, ambele în modul real și protejat, memoria XMS și EMS, carduri grafice vechi (hercule, CGA, EGA, VGA și VEA 4/15/16/32 moduri BPP), carduri de muzică Adlib, blaster de sunet și Gravis Ultra Sound, și oferă, de asemenea, acces la portul serial. Sprijinul pentru imprimante și rețele este, din păcate, în stadiul incipient al dezvoltării, în calitate de dezvoltatori se concentrează pe jocurile de service. O listă de jocuri și software pe care le puteți rula pe Dosbokie poate fi găsită pe wiki.

Configurația DOSBOX nu pentru toată lumea va fi evidentă. Puteți afla mai multe despre ghidul ei mai mult despre el.

Recomandat
Lasă Un Comentariu