Principal » Internet » DonotSpy10 3.0: Controlul confidențialității în Windows 10 Fall Creators Update

DonotSpy10 3.0: Controlul confidențialității în Windows 10 Fall Creators Update

Internet : DonotSpy10 3.0: Controlul confidențialității în Windows 10 Fall Creators Update

Deși Microsoft face totul pentru a face utilizatorii mai accesibili pentru utilizatori în versiunile ulterioare ale Windows 10 în recepție, mulți oameni încă decid să întrerupă complet de la funcția de sistem care să poată spia și astfel amenință confidențialitatea. Pentru astfel de ocazii, a fost creată o aplicație DonotionPy10, care a fost actualizată acum la versiunea 3.0 - Actualizarea creatorilor de asistență.

Mai multă atenție este deja dedicată procesului de instalare, deoarece programul poate fi inițial blocat de programarea de securitate (probabil va fi considerată dăunătoare sistemului) și, în al doilea rând, dacă nu citim în pașii următori în instalator, vom fi majoritatea adesea expuneți pentru a instala software-ul suplimentar. Doar acceptați manual instalația și apoi acceptați conștient următorii pași din expertul pentru a evita problemele.

Interfața constă într-o listă lungă de opțiuni care datorită aplicației pe care o puteți dezactiva. Divizia de culori este introdusă aici: Opțiunile albastre pot fi oprite în siguranță, în portocaliu, merită să citiți o descriere suplimentară, în timp ce Roșu rămân la dispoziția consistenței consecutive.

În plus, culoarea gri a fost marcată cu aceste opțiuni care s-au schimbat de la ultima utilizare a aplicației. Ca de obicei, înainte de a utiliza acest tip de program, ar trebui să creați un punct de restaurare înainte de a efectua modificări ale sistemului.

Aplicația DonotionsPy10 din cea mai recentă versiune este disponibilă pentru descărcare din baza de date a programului nostru. Poate merită, de asemenea, verificarea cererilor de concurență: o altă propunere interesantă poate fi, de asemenea, O & O Shutup10 - Această aplicație a fost deja adaptată pentru actualizarea creatorilor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu