Principal » Internet » Donald Trump fără cererea dvs. Google elimină software-ul

Donald Trump fără cererea dvs. Google elimină software-ul

Internet : Donald Trump fără cererea dvs. Google elimină software-ul

Aplicația oficială Donald Trump dispare de la Google Play. Gigantul de la vedere la munte explică într-o declarație specială că fostul președinte al Statelor Unite nu a fost nefuncțional și nu a îndeplinit criteriile magazinului.

Aplicația oficială Trump 2020 a fost lansată în timpul campaniei prezidențiale din SUA. Toți susținătorii fostului șef al statului datorită software-ului instalat ar putea fi actualizat cu mesajele de campanie, în plus, ar putea, de asemenea, să se înregistreze pentru raliuri și să câștige diferite tipuri de premii.

La eliminarea software-ului de la magazinul Google Play, primul serviciu de poliție Android a fost primul care a anunțat. Portalul a citat declarația oficială a gigantului american, în care putem citi că cererea nu îndeplinește standardele platformei. Au fost înlocuite M.în. Probleme cu funcționalitatea (încărcarea frecventă a conținutului și incorectă conținutul) și cu o conexiune corectă.

Reprezentanții Google au încercat să contacteze această chestiune cu creatorii cererii și la biroul de presă Trump. Atât în ​​primul și al doilea caz, nu au primit un comentariu. Prin urmare, a fost luată o decizie pentru a elimina software-ul de la magazinul Google Play.

Trebuie să recunosc că Donald Trump nu a fost ușor de ușor. În primul rând, a trebuit să înghită înfrângerea în alegerile prezidențiale și apoi să accepte faptul că a eliminat conturile sale din site-urile de socializare în care a arătat o activitate extrem de ridicată. Să vă reamintim că o duzină de zile în urmă Twitter a decis pe o blocadă de viață a fostului președinte pe site.

  • Regulile noastre funcționează astfel încât, dacă cineva este eliminat din platforma noastră, acesta este eliminat - indiferent dacă este vorba de un comentator, un director financiar sau un fostul sau actualul oficial de stat - a explicat directorul financiar Twitter SEGAL.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu