Principal » Internet » Gracette House - Imobiliare1.3.4

Gracette House - Imobiliare1.3.4

Internet : Gracette House - Imobiliare1.3.4

Aplicația oficială de serviciu cu același nume. Sarcina sa este de a ajuta la căutarea de vânzări și închirieri de apartamente, parcele, case sau spații comerciale. Datorită filtrelor și notificărilor, vă permite să actualizați la curent cu ofertele nou adăugate.

Ecranul principal al programului ne ajută cu motorul de căutare. De la nivelul său, specificăm dacă suntem interesați de cumpărare sau închiriere. În funcție de această alegere și de tipul imobiliar, stabilim cerințe suplimentare. Când filtrul nostru va fi gata, putem face o căutare. Rezultatele sunt prezentate sub formă de fotografii cu informații cheie. Din acest ecran, putem naviga mai multe fotografii și adăugăm oferte la favorite. Pe fasciculul inferior veți găsi instrumente pentru sortarea rezultatelor, adăugarea de mementouri și verificarea de oferte noi pentru criterii determinate.

Ofertele nu dau drumul la versiunea web. Acestea conțin fotografii, descrieri detaliate și detalii de contact. Ele vă permit să citiți cu atenție informațiile și, de asemenea, într-un mod rapid de a contacta. Ambele filtre și anunțuri pot fi adăugate la favorite. În timpul testării, stabilitatea aplicației a eșuat în mod aleatoriu. Nu a fost întotdeauna posibilă încărcarea datelor în ciuda conexiunii la rețeaua de operare. Interfața programului arată foarte modernă. Nu se potrivește complet într-un nou stil plat ios. A fost și o versiune destinată iPadów. Casa Gratka este realistă pentru a facilita procesul de căutare a unei oferte apartamentale / case și de urmărire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu