Principal » Internet » Dolby la - Ce este asta?

Dolby la - Ce este asta?

Internet : Dolby la - Ce este asta?

Cinema de origine a încetat vreodată să fie distractiv pentru foarte bogați. Seturi avansate de asistență costă mai puțin și mai puțin și mai populare. Printre acestea sunt sisteme foarte interesante, cu sunetul lui Dolby Atmos. Ce este asta?

 

Sistemul de sunet Dolby Sound este un fel de revoluție în domeniul reproducerii sonore într-un cinematograf intern. Începuturile ar trebui văzute într-un cinematograf comercial tradițional, deși într-adevăr, până în prezent, un pic cinematograf poate să se laude un astfel de sistem de sunet. Astăzi, această soluție poate avea în salonul propriu și sunt bani rezonabili. Și cum arată în practică?

În sistemele tradiționale, sunetele sunt jucate prin canale dedicate. Fiecare canal este alimentat de un difuzor, care în sistemul obișnuit este plasat înainte, pentru și pe părțile laterale ale destinatarului. În cazul Dolby la numărul teoretic infinit de căi auto, care sunt transmise dinamic la difuzoare specifice, în funcție de configurația lor. Acest lucru înseamnă că atunci când vizionați un film, putem simți ca în centrul de acțiune, aproape ca într-o capsulă creată din sunet.

 În plus, spre deosebire de un teatru tradițional de acasă, sunetele vor auzi nu numai pe față, pe spate și pe laturi, ci și de sus, datorită căruia săgețile, precipitațiile sau efectele naturii vor suna aproape ca în realitate. În sistemul de sunet de bază Dolby Atmus, două difuzoare de tavan sunt suficiente pentru ca efectele să fie fără precedent.

Recomandat
Lasă Un Comentariu