Principal » Internet » LivePrograme live miercuri la 18 - Să discutăm, de ce avem un nou birou?

LivePrograme live miercuri la 18 - Să discutăm, de ce avem un nou birou?

Internet : LivePrograme live miercuri la 18 - Să discutăm, de ce avem un nou birou?

Deja în această miercuri, 29 octombrie, la ora 18:00, vă invităm la următorul episod al Dobrogramei Live difuzate ca de obicei direct de la studioul nostru editorial din Wrocław. Toată lumea poate participa și împărtăși opiniile lor, sunați-ne pe Skype în timpul programului.

O mulțime de curiozități recent apar despre noul birou. Ani, cu toate acestea, trece, mai multe versiuni sunt emise și, între timp, nu mai există știri sau schimbări mai mari, ca să nu mai vorbim de revoluție. Poate că biroul nu mai este necesar și poate doar are tot ce aveți nevoie? În cele din urmă, vă puteți aștepta de la Outlook sau Cuvânt încă? Nu aveți o impresie similară și cu multe alte programe, de asemenea extrem de diferite decât biroul în care există practic orice modificări semnificative din versiunea pentru versiune? Dacă utilizați comandantul total, dacă puteți înlocui noutățile care se află în ultima versiune?

În plus față de această nostalgie după achiziționarea Edition Electro Corpului Collector, vom încerca să ne amintim ce am jucat în acele zile - în principal, în anii nouăzeci, adică atunci când PC-urile au câștigat mai multă popularitate în case, precum și dreptul de a proteja proprietatea intelectuală sau încă în Polonia nu a existat, sau spune cu blândețe că nu a fost respectată în mod special... Gândiți-vă la modul în care jocul din acea perioadă a căzut cea mai mare memorie? Și de ce jocurile contemporane nu mai au acest lucru?

Fiți cu noi miercuri la 18 ani, urmăriți transmisia noastră și sunați-ne prin intermediul Communicatorului Skype (Login: Goodprampl) Pentru a partaja comentariile dvs. cu noi și alți telespectatori. Pe apelanții așteaptă premiile și așteptăm fiecare, chiar și cea mai surprinzătoare opinie - și pentru subiectele de subiecte rămase, pe care le vom deplasa cu siguranță în timpul programului. Între timp, recomandăm, de asemenea, citirea episoadelor anterioare pe canalul nostru YouTube.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CommunityWideo

Recomandat
Lasă Un Comentariu