Principal » Internet » LivePrograme live joi la ora 19:00, urmăriți și luați parte la Skype!

LivePrograme live joi la ora 19:00, urmăriți și luați parte la Skype!

Internet : LivePrograme live joi la ora 19:00, urmăriți și luați parte la Skype!

În ziua de mâine, joi, 9 octombrie, la ora 19:00, vă invităm să participați la programul live de la biroul nostru editorial din Wroclaw, unde împreună cu dvs. prin Skype va comenta evenimentele curente din lumea noilor tehnologii.

Ideea programului este simplă banală. În fiecare episod, invităm comentatori din partea echipei editoriale, care vor spune cu fermitate despre ceea ce este cel mai important sau mai interesant în credința lor în convingerea lor. Vom spune, de asemenea, ce se întâmplă cu noi, de exemplu ce echipament vom testa în curând în echipament și ce interesant ne pregătim pentru următoarele săptămâni.

În centrul programului nostru, cu toate acestea, spectatorii noștri vor fi! Când ne sunați prin Skype, veți putea participa la o conversație. Aceasta este o șansă unică de a vă arăta lumii și de a discuta cu biroul nostru editorial și, mai presus de toate, cu alți participanți care decid, de asemenea, să își exprime în mod public opinia. Noi recomandam cu atât mai mult că, pentru toți cei care au luat parte la program, am pregătit un premii surpriza. În cele din urmă, anunțăm, de asemenea, o competiție pentru cei care nu au avut curajul să se conecteze cu noi sau pur și simplu nu au reușit să sune.

episodul de joi va fi chiar foarte experimental, motiv pentru care așteptăm toate opiniile dumneavoastră cu interes - dacă vă place această idee și ceea ce s-au schimbat în el pentru viitor. În cazul unui minor neferoase pe care le numărăm pe înțelegerea dvs. ;-) Pentru moment, o tratăm în primul rând ca o oportunitate de a vă distra și interacționa cu dumneavoastră la un nivel superior, nu este deci hotărât cât de des vom efectua alte episoade. Noi nu exclud, cu toate acestea, faptul că, în viitor, s-ar putea să apară, de exemplu, invitați speciali, oameni bine-cunoscute din industrie, și poate, de asemenea, din comunitatea noastră.

Joi, la ora 19, cu noi - încurajăm în mod natural nu numai vizionarea pasivă, ci și să participăm la o discuție prin Skype. Vom realiza transmisia prin intermediul canalului nostru YouTube, vă recomandăm să vă abonați! Veți găsi în mod evident link-uri pe portalul nostru timp de câteva minute înainte de începere.

Cum să sunați la program?

Merită să ne asigurăm că, după pornirea programului, veți putea să ne sunați fără obstacole. Un webcam de bază și un microfon trebuie să participe la program, echipat în prezent cu aproape toate laptopurile. Mai presus de toate, totuși, este nevoie de un Messenger Skype gratuit, care poate descărca în mod natural din portalul nostru. Dacă încă nu aveți un cont Skype sau un cont Microsoft, trebuie să le înregistrați după instalarea comunicatorului. Apoi recomandăm o conversație de testare, de exemplu utilizând funcția ECHO în Skype însăși.

După începerea programului joi, 9 octombrie de la ora 19:00, vom accepta apeluri sub autentificare Goodprampl. Transmisia YouTube este asociată cu mai multor întârzieri de dimensiuni, deci pentru momentul apelurilor la program, vă recomandăm ferestrele de dezactivare cu difuzarea sau închiderea browserului dvs. pentru a evita reverberarea. O imagine a camerelor și a sunetului nostru din studio va fi disponibilă fără întârziere în fereastra Skype Talk.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu