Principal » Internet » Live Goodprograme # 27 - Astăzi vom comenta la cele mai interesante evenimente la ora 18:00,

Live Goodprograme # 27 - Astăzi vom comenta la cele mai interesante evenimente la ora 18:00,

Internet : Live Goodprograme # 27 - Astăzi vom comenta la cele mai interesante evenimente la ora 18:00,

Ca de obicei, în fiecare miercuri, vă invităm să vizionați și să sunați la programul nostru difuzat de la biroul editorial al portalului. Dobryprograme. Un alt episod astăzi la ora 18:00, iar în ea comentarii subiective cu privire la cele mai interesante evenimente curente.

Google dorește să ne plătească notificări pe toate părțile și, în plus, încercând să stăpânească un alt Internet "complot ", acest timp mobil. Supapa efectuează, de asemenea, pașii ferm cu îndoială, introducând o constrângere indirectă de a plăti pentru o mare parte din funcționalitatea platformei de abur. Nu mai este o discriminare sau pur și simplu un model de afaceri? În cele din urmă, nu numai Microsoft a observat - mai târziu decât deloc - că micropaymentele sunt viitorul câștigurilor online. Vom examina, de asemenea, mari vulnerabilități din spatulă, ceea ce pune fiecare server Windows pe umeri și de peste o singură fotografie și chiar nu neapărat goală.

Vom muta aceste și alte subiecte în timpul discuției noastre și vă invităm să participați în mod activ și să ne sunați prin Skype. Autentificarea noastră este Goodprampl, toată lumea poate spune opinia lor - vă invităm la polemici cu noi sau chiar să propunem noi fire de conversație. La toți cei care vor aștepta cadouri de portal. Vă încurajăm, de asemenea, să participați la chat-ul nostru, pe care îl vom pune la dispoziție aici în timpul programului.

În episodul anterior, am vorbit despre dominația Google și a problemelor sale cu Comisia Europeană și noua versiune a Chrome marcată cu numărul 42, precum și scurgerea unei noi compilații Windows 10, introducerea onorariilor și virușilor YouTube care nimică datele noastre pentru răscumpărare. Dacă nu ați avut ocazia să vedeți, vă recomandăm!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CommunityWideo

Recomandat
Lasă Un Comentariu