Principal » Internet » La revedere, xbox unul. Microsoft încheie producția de modele X și One S All-Digital

La revedere, xbox unul. Microsoft încheie producția de modele X și One S All-Digital

Internet : La revedere, xbox unul. Microsoft încheie producția de modele X și One S All-Digital

Microsoft încetează oficial producția de Xbox One X și Xbox One All-Digital Edition - conform unei declarații publicate de companie. O companie, ca revendicare, dorește să transfere o greutate mai mare de lucru pe o nouă serie Xbox X.

Deja din rapoartele anterioare au arătat că numărul de consumabile Xbox ar scădea treptat, deși consola a înregistrat o creștere a vânzărilor în timpul perioadei de pandemie. Microsoft se calmează că încă mai are stocuri de depozitare și toți cei dispuși nu ar trebui să aibă probleme cu posibila achiziție a unei console selectate, deși numai modelul SON va rămâne.

Xbox One X a debutat în noiembrie 2017. Ca "cea mai puternică consolă din lume ". Cu toate acestea, nu poate fi ascunsă că în fața premierii succesorului pierde motivul fiind. Mai interesant demisia de la Xbox One S All-Digital Edition. Publicat în aprilie 2019. Cel mai ieftin model al consolei familiei Xbox, fără propulsie optică. Servește ca element al tuturor abonamentelor de acces în care pentru 19,99 DOL. Lunar, la contract de doi ani, clientul câștigă acces la serviciul de joc de joc, în timp ce primește echipamente în modelul de rambursare.

Xbox One S All-Digital Edition, Foto. Materiale de presare

Cu atât mai multe zvonuri cu viitoarele serii Xbox, cunoscute și sub numele de cod "Lockhart ", care va fi o variație mai ieftină a modelului Seria X. Potrivit informațiilor curente, acest dispozitiv poate apărea în luna iulie sau august a acestui an. El va oferi un HD Full și un preț la un nivel de 200-250 DOL o rezoluție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkGagamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu