Principal » Internet » Răspunsurile inteligente vor veni la Android. Google va analiza toate mesajele

Răspunsurile inteligente vor veni la Android. Google va analiza toate mesajele

Internet : Răspunsurile inteligente vor veni la Android. Google va analiza toate mesajele

Google Messenger Allo nu a făcut popularitatea așteptată, chiar și în ciuda funcției de puncte. Răspunsurile inteligente au fost printre oportunități mai interesante. În curând, oportunități similare pot merge la alți mesageri instantanee pe Android, inclusiv aplicații pentru SMS, și chiar software-ul Google Keyboard. De data aceasta, totuși, răspunsurile inteligente pot găsi o mulțime de utilizatori care dedică o altă parte a vieții private pentru a obține o funcție convenabilă.

Răspunsurile inteligente sunt mai avansate decât știrile simple oferite de unele aplicații și, în cea mai mare parte, limitate la lista pre-pregătită a textelor scurte. Contextul mesajului este luat în considerare, precum și date de la alte servicii Google. De exemplu, cu privire la întrebarea dacă suntem în prezent în magazin, vom putea să scriem rapid înapoi - da, dacă găsim de fapt în ea. Pe de altă parte, când sunteți acasă?, Datele de la GPS vă vor permite să răspundeți, probabil în 15 minute.

Sursa: Poliția Android

Google dorește să introducă răspuns inteligent la alte aplicații, inclusiv cele create de terți. Serviciul de Poliție Android a primit acces la teste de cerere de răspuns care vă permite să utilizați răspunsuri rapide în notificări. Printre aplicațiile acceptate sunt hangouts alo, whatsapp, Facebook Messenger, știri (Google Application SMS), Skype sau Slack.

Sursa: Poliția Android

Aplicația vă permite, de asemenea, să setați răspunsurile automate. În timp ce conduceți, alții vor informa pe alții că șoferul nu scrie în prezent înapoi. În plus, după ce ați detectat un mesaj valid, aplicația poate ignora modul silențios și încercați să acordați atenție utilizatorului utilizatorului. La rândul său, după detectarea informațiilor despre sărbătorile calendaristice, pregătiți răspunsul răspunde automat că nu lucrați și veți răspunde când se întoarce la serviciu.

Google lucrează și la integrarea răspunsului cu o tastatură goardă. Prin urmare, va fi posibil ca răspunsurile rapide să fie disponibile nu numai din panoul de notificare, ci și din aplicațiile în sine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu