Principal » Internet » DNS Unlocker - Cum să eliminați?

DNS Unlocker - Cum să eliminați?

Internet : DNS Unlocker - Cum să eliminați?

Iată un alt software dăunător și fals care promite foarte mult, dar într-adevăr servește o singură urmărire, acoperind anunțurile, înșelătoare și fură datele noastre private. Cum să scapi de ea?

În primul rând, utilizați software dedicat, de ex. Adwcleaner. În plus, totul trebuie verificat manual. În acest scop, accesați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și căutăm elemente legate de adăugiri nedorite din listă. De obicei, acestea sunt articole instalate recent.

Odată ce am dezinstalat deja toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu