Principal » Internet » DNS - Ce este?

DNS - Ce este?

Internet : DNS - Ce este?

Folosind foarte des Internetul sau configurarea unui computer, un router sau un card de rețea, întâlnim diferite concepte diferite, nu întotdeauna ușor de înțeles. Uneori, cunoștințele despre acest subiect nu este necesar, dar merită să verificați ceea ce se ascunde sub aceste cuvinte misterioase. De data aceasta vom verifica ce este DNS?
Vom sări peste probleme tehnice și vom concentra pe acțiuni practice. Ei bine, DNS este un sistem de nume de domne pe scurt, adică un sistem de server, un protocol de comunicare și un serviciu care acceptă o bază de date distribuită de adrese de rețea. În practică, aceasta înseamnă că sistemele DNS schimbă adresele adreselor cunoscute ca web.Xyz.COM pe adresele înțelese pentru dispozitivele care formează o rețea de calculatoare. În concluzie, utilizatorii cunoscuți sunt modificați la adresa IP, adică 92.168.167.32 etc. 

DNS nu este doar un sistem informatic complex, ci și un juridic care oferă atât înregistrarea numelor de domenii de pe Internet, împreună cu numerele IP legate, dar efectuează, de asemenea, suportul curent pentru computerele care găsesc adrese IP corespunzătoare numelor individuale. DNS este esențială pentru practic toate serviciile bazate pe rețeaua web. În comanda rapidă tehnică, sistemele DNS se bazează pe o rețea globală de stocare a rețelei de rețea la adresele de domenii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu