Principal » Internet » Discogs

Discogs

Internet : Discogs

Aplicația Discogs este site-ul oficial Discogs Discogs.Com pentru vinil, CD, colectoare DVD, casete și casete cu muzică. Aplicația se sincronizează cu contul DISCOGS și, de asemenea, vă permite să trageți un disc pentru ascultare - doar agitați iPhone-ul.

Aplicația Discogs vă permite să efectuați cu ușurință catalogul înregistrărilor și casetelor dvs., inclusiv posibilitatea de a alege o versiune specifică a unui album dat. În plus față de discurile deținute, puteți colecta o listă de dorințe. Datele sunt colectate de la discoguri, care este în prezent cea mai mare bază de ediție muzicală din lume.

Căutarea albumurilor pot fi inițiate cu cuvinte cheie, număr de serie sau cod de bare de emitere. Puteți, de asemenea, să răsfoiți edițiile principale și toate versiunile unui anumit album, ediția de etichete specifice și realizări ale performanților.

Din păcate, aplicația nu oferă acces la toate capabilitățile de platformă discogs, astfel încât să nu puteți răsfoi forumul, să discutați cu prietenii și înregistrările comerciale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu