Principal » Gaming » Dirt Rally - Raliu pentru Maniacuri reale

Dirt Rally - Raliu pentru Maniacuri reale

Gaming  : Dirt Rally - Raliu pentru Maniacuri reale

Recent, simulatoarele de curse de calculator sau de simulatoare de raliu puternic sărace. Gran Turismo (PS3), Forza Motorsport (Xbox) domnește pe console. Recent, numai mașinile de proiect au îmbunătățit starea de spirit motomac, dar dacă cineva caută un adevărat simulator de rallier, are o mare problemă. Sau mai degrabă el a avut, pentru că fără prea mult zgomot a apărut recent un nou joc - Rally Dirt.

Observați imediat că nu avem de-a face cu versiunea completă a jocului, numai așa-numita. Accesul precoce, sau o versiune redată care este îmbunătățită și completată de mașini noi, rute, moduri de divertisment etc. Mulți jucători cred că acesta este primul joc de raliu pentru computere care pot înlocui renumitul RICHARD Burns Rally. Acesta nu este un joc pentru toată lumea. Dacă cineva caută o divertisment ușor, multe tipuri de grafici și acute, fără conducere rapidă fără utilizarea frânelor, ar trebui să rămână la ratele anterioare. TJ. Murdărie showdown etc. Supraviețuirea contează aici, iar cea mai bună dovadă a acestui fapt este că cea mai mare satisfacție aduce

..

Ajungând la linia de sosire!

Poziția de la linia de sosire nu contează întotdeauna, iar o greșeală poate distruge avantajul față de multe episoade speciale. La cel mai înalt nivel, depășirea întregului raliu durează mult mai mult de o oră, în timp ce stăpânirea vehiculelor de raliu din spate de ani în urmă nu este o provocare. De asemenea, accelerarea unui puternic Audi Quattro după rutele înguste și înguste, Monte Carlo nu aparține lui ușor! Fasole! Stăpânirea unui astfel de monstru este dificil de urlită, dar aduce o mulțime de satisfacție.

Creatorii jocului sunt tot schimbul de modificări și știri, a fost creat și un partid dedicat, pe care jucătorii pot sugera schimbări, comentează jocul etc. Este adevărat că, pentru o clipă, numărul de mitinguri nu impresionează - 3 raliuri plus un vârf de drum lung Pikes - dar numărul de mașini disponibile ar trebui să satisfacă chiar și un jucător preluat. Curând, raliu german și un pachet de mașini și rute din seria Rallycross vor veni la joc. Jocul este disponibil pe platforma Steam pentru 29,99 de euro. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu