Principal » Windows » Furtună Dino

Furtună Dino

Windows  : Furtună Dino

Dino Storm este împărtășită în 2013, browser MMO joc cu setare grafică tridimensională. Acțiunea de joc are loc pe vestul sălbatic stăpânit de dinozauri preistorice.

Jocul arata ca?

Jucătorul preia rolul unui cowboy neobișnuit, care călătorește lumea virtuală în jocul nu pe cal doar o fiară puternică de la milioane de ani în urmă. Prin jucând Dino Storm, sarcina noastră va fi să vă dezvoltați propria tabără, să protejați-vă de la adversarii care vor dori să se ocupe de modul și să dobândească obiecte prețioase ale căror vânzări ne vor aduce o injecție virtuală de numerar.

După cum am menționat deja, în timpul jocului, ne mutăm folosind dinozauri. Există mai multe specii de aceste creaturi disponibile, dar ceea ce merită mai multe zeci de niveluri de îmbunătățiri. Dinozaurul nostru își va spori abilitățile datorită punctelor de experiență, pe care le câștigăm datorită zgârieturilor laminate cu adversari. În timpul jocului, vor fi mai multe sarcini mai mult sau mai puțin interesante de făcut.

Dino Storm permite o distracție gratuită singură și presupunerea sau atașarea la o bandă existentă și un joc comun cu prietenii dvs. online.

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • Un reprezentant al speciilor MMO a jucat într-o lume imaginară
  • Abilitatea de a dezvolta abilități dinozaur ca mijloc de transport
  • Un număr mare de sarcini
  • Corp de corp grafic tridimensional
  • Modul jocului multiplayer
  • Gratuit, de la nivelul browserului web

Recomandat
Lasă Un Comentariu