Principal » Internet » Dieta Dr. Ewy Dąbrowska

Dieta Dr. Ewy Dąbrowska

Internet : Dieta Dr. Ewy Dąbrowska

Dr. Ewa Dąbrowska - O dietă de legume și fructe este o aplicație mobilă adresată tuturor persoanelor care ar dori să controleze, eficiente și, bineînțeles, o modalitate sigură de a renunța la kilograme inutile și de a mânca sănătoși. Programul are autorizații ale Institutului de Promovare a Sănătății Dr. Ewa Dąbrowska.

Meniul din legume și fructe

Aplicația descrisă este însărcinată pentru a ne ajuta să menținem un stil de viață sănătos pe baza practicilor dietetice pe termen lung. Datorită acestuia, este posibil să se reducă cantitatea de țesut adipos, și asta este totul conform Dr. Ewa Dąbrowska fără efectul Jo-Jo. Un program bazat pe preferințele noastre oferă un meniu personalizat, în care aproximativ 90% din procentul ingredientelor sunt în general disponibile legume și fructe. Desigur, dacă este necesar, puteți schimba unele dintre ingrediente sau chiar reguli întregi.

Rețete simple Cheie pentru succes

Conform furnizării Dr. Ewa Dąbrowska, majoritatea reglementărilor sunt foarte simple și nimeni nu ar trebui să aibă o problemă cu pregătirea lor. Acestea se bazează pe ingrediente ușor accesibile și în opinia creatorului dietei pe care trebuie să le ajute nu numai că vor pierde kilograme inutile, ci și curățați organismul de la toxine, rulați procesul de ardere a grăsimilor cireșe și a energiei și vigoarea. Aplicația vă permite să contactați Dieters certificată de Institutul de Promovare a Sănătății Dr. Ewa Dąbrowska.

Accesul plătit la dieta DR W EWY Dąbrowska

Deși este gratuit în sine, este liber să utilizați achiziționarea de acces la dieta dvs. 2 variante de abonament sunt oferite: lunar pentru PLN 49.99 și anual pentru PLN 199.99.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Baze pe Diery Dr. Ewa Dąbrowska
  • Oferă rețete ușoare bazate pe legume și fructe
  • Utilizatorul primește un meniu individual
  • Accesul la accesul la acces

Recomandat
Lasă Un Comentariu