Principal » Internet » Messenger Dialog,

Messenger Dialog,

Internet : Messenger Dialog,

Dialogul Messenger este cu siguranță mai mult decât un mesager. Avem aici pentru a face față unei aplicații puternice echipate cu diverse funcții utile atunci când efectuează proiecte de grup atât în ​​companie, cât și în afara.

Un instrument vă permite să contactați alți utilizatori în diverse moduri. În plus față de opțiunea de a trimite mesaje text, dialog Messenger vă oferă posibilitatea de a efectua un videoclip de conferință pentru maximum cinci persoane (atunci ecranul este împărțit în părți), iar în plus, sunt disponibile și apeluri gratuite, standard de voce. Atât aceleași, cât și cea de-a doua soluție se dovedește a fi foarte utilă în situațiile în care nu ne putem întâlni cu membrii echipei noastre.

Dialog Messenger oferă partajarea de fișiere (documente text, fișiere audio, filme și multe altele) cu dimensiuni nelimitate. Interesant, utilizatorul poate atașa, de asemenea, note la conținutul pe care îl împărtășesc cu alte persoane. În cazul unui număr substanțial de materiale, merită să utilizați motorul de căutare disponibil care facilitează localizarea datelor de care aveți nevoie.

Este de remarcat faptul că mesagerul de dialog are o funcție de recunoaștere a vorbirii. Aceasta este o soluție interesantă care vă permite să lăsați mesaje vocale altor utilizatori. Opțiunea menționată convertește, de asemenea, vorbirea la text și apoi trimite un mesaj destinatarului în acest mod.

Programul conține un algoritm special, datorită căruia nu există nici o întrebare a mesajelor nedetectate. Dialogul Messenger îi va trimite până când ajung la destinatar. Instrumentul a fost optimizat pentru a lucra cu rețele celulare ale precedentului (cum ar fi 2G) și o nouă generație.

Atenţie!

  • După începerea, dialogul Messenger va necesita numărul de telefon al utilizatorului pentru a trimite codul de activare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu