Principal » Internet » Diagramainerul1.1

Diagramainerul1.1

Internet : Diagramainerul1.1

Diagramaina este un instrument mic și ușor de utilizat pentru crearea unei grafice de prezentare. Activează desen convenabil, de exemplu. Diagrame bloc, diagrame organizaționale sau hartă a gândirii, care apoi folosite pot fi în diferite tipuri de documentație, prezentări etc.

Programul a fost echipat cu un set de instrumente de bază, datorită căruia îi aducem la liniile și săgețile noastre de design, diferite forme, grafică prezentând oameni sau siluete de calculator, precum și text, tabele cu dimensiuni selectate și orice poze de pe hard disk.

Diagramaina poate fi utilizată pentru a crea diagrame bloc, adică prezentări grafice ale metodei de funcționare a algoritmului, diagrame ale organizației, luând în considerare dependențele NP. Între diferite locuri de muncă, precum și desenarea hărții de gândire, a cărei sarcină este de a colecta în mod constant note pe un anumit subiect. Aceasta este, evident, doar aplicații exemplare ale programului. Cu ajutorul său, creăm și alte tipuri de grafică de prezentare. Limitarea aici este doar ingeniozitatea utilizatorului.

Printre funcțiile oferite de diagramă au inclus, de asemenea, multe astfel, ceea ce afectează în mod semnificativ confortul muncii. Instrumentul are algoritmi avansați de aplicații pe un design de linie și un mecanism de retragere extins de modificări introduse. Important, fiecare dintre elementele adăugate adăugate la proiect poate fi ajustat liber de către utilizator. Este posibil să se determine m.în. dimensiunea, colorarea și în cazul liniilor și săgeți, tipul lor etc.

Creat folosind diagrampanter Grafica poate fi salvată la fișierul JPG, JPEG, PNG, BMP sau PDF. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de ao copia în clipboard-ul sistemului și de a utiliza în orice aplicație.

Recomandat
Lasă Un Comentariu