Principal » Internet » Dezvoltatorii vor primi un API mai extins pentru a utiliza onenote

Dezvoltatorii vor primi un API mai extins pentru a utiliza onenote

Internet : Dezvoltatorii vor primi un API mai extins pentru a utiliza onenote

Ultimele săptămâni este o creștere clară a notebook-ului de interes Onenote și activități menite să-și mărească popularitatea: Versiunea disponibilă pentru aplicațiile OS X sau oferind gratuit este probabil doar începutul. Se pare că OneNote se va preface că conduce un lider în rândul notebook-urilor. Producătorul, Microsoft, a anunțat că în lunile următoare vă veți aștepta să publicați un nou API care va fi utilizat în propriile aplicații. Să vedem ce putem găsi în ea.

Deja primele funcții listate care se regăsesc în faptul că mărturisește faptul că societatea tratează acest lucru în serios. Prima noutate este să fie o redare PDF, încorporată direct într-o notă, în loc să atașați ca fișier, așa cum este în prezent. De asemenea, este posibil să se creeze noi notebook-uri, precum și secțiuni și pagini, de asemenea în locații complet decât implicit, care este în prezent o limitare mare. De asemenea, va șterge oricare dintre ele. Noul API este de a adăuga liste de Todo, precum și etichete (care sunt ceva pe forma unei categorii în Onenote). Din punctul de vedere al programatorilor, codurile de eroare îmbunătățite vor fi, de asemenea, importante, oferind mai multe informații despre ceea ce a mers prost.

Este important faptul că autorii așteaptă sugestii și dacă credeți că ceva poate intra într-un nou API pentru Onenote, puteți raporta o cerere de a adăuga acest element sau caracteristici. Schimbări în care discursul arată interesant, este posibil ca aplicațiile externe să câștige mult pe ea. La fel de interesant este ceea ce trebuie să faceți în acest moment actualul lider al notelor, Evernote. Trei luni până la o jumătate de an este foarte mult, și că a încurcat suficient pentru a ieși din umbre peenote a încetat să fie atât de atractivă. Vom avea un război printre notebook-uri? Totul va arăta următoarele luni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu