Principal » Internet » Devonthink personal2.9.11

Devonthink personal2.9.11

Internet : Devonthink personal2.9.11

Devonthink este un manager de documente avansate, marcaje și note care vă permite să mențineți comanda și să facilitați găsirea informațiilor de care aveți nevoie și să le sincronizați între maceni. Programul este recomandat în special pentru educatori, oameni de știință, jurnaliști, studenți și avocați.

Devonthink colectează documente și diverse informații în baza în care căutarea va ajuta inteligența artificială. În program, vă puteți construi propriul wiki, care conține informațiile necesare, iar documentele stocate la nivel local și site-urile web sunt tratate aici identic. Cu timpul, programul va învăța să dau automat documentele de etichetă.

Informațiile colectate în Devonthink pot fi ușor salvate în Backup și Sincronizați cu alte computere, atât prin Internet, cât și pe o rețea locală. Multe fișiere pot fi editate direct în program.

Devonthink poate fi testat timp de 150 de ore. Versiunea personală este cea mai simplă și mai ieftină. Pentru mai exigenți, sunt disponibile și versiuni ale Oficiului Pro și Pro și Pro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu