Principal » Android » Demotywayaterial1.80

Demotywayaterial1.80

Android  : Demotywayaterial1.80

Demotywatorii este o aplicație de dispozitive mobile care vă permite să răsfoiți conținut publicat într-un serviciu de divertisment popular (demototywatory.PL) pe smartphone-uri și tablete fără a fi nevoie să utilizați un browser web.

Amuzant meme pe ecranul smartphone

Programul descris permite navigarea eficientă a conținutului publicat de utilizatorii portalului. Este posibil să le afișați în două moduri: În mod implicit, derularea de sus în jos (apoi în fiecare intrare, vom vedea numărul de voturi pe plus și minus, precum și o legătură cu comentariile), sau făcând clic pe pictograma de stivă de card vizibilă în partea de sus a ecranului (apoi se afișează, vor fi doar fotografii, derulate dreapta sau stânga).

Cameră de așteptare, evaluați și comentați demotivatoarele

Alegerea unui meniu din partea stângă a ecranului, putem vedea, de asemenea, meme de așteptare în sala de așteptare, precum și revizuirea celei mai populare demotywatorii în acest moment. Fiecare fișier poate fi salvat în memoria dispozitivului sau partajați-l utilizând aplicația pe care am instalat-o pe telefonul smartphone sau pe tabletă.

Aplicația vă permite, de asemenea, conectați-vă la conturile demotivatoare. Atunci va fi posibil să se evalueze și să comenteze memele individuale. Programul vă permite, de asemenea, să vă împărtășiți convenabil prietenii memei preferați prin Facebook.

Cele mai importante caracteristici:

  • Navigarea confortabilă a demotivatorilor pe dispozitivele Android
  • Abilitatea de a descărca meme și partajare pe Facebook
  • Evaluare și comentare a conținutului (după conectarea anterioară)

Recomandat
Lasă Un Comentariu