Principal » Internet » Demotywayaterial1.5.8

Demotywayaterial1.5.8

Internet : Demotywayaterial1.5.8

Demotywatorii este aplicația oficială de serviciu demotywatorie.en, prin care puteți vizualiza convenabil memele disponibile pe paginile acestui portal foarte popular.

Memy în aplicație poate fi descoperit în două moduri: mutați degetul pe ecranul din dreapta sau din stânga sau făcând clic pe pictograma stivă de card, pe care o găsim în colțul din dreapta sus al ecranului. Folosind-o, imaginile de la demotivatori vor fi prezentate într-un mod vertical, adică de sus în jos. Sub fiecare meme, puteți vedea numărul de evaluări pozitive și negative, precum și pictograma referitoare la comentarii. La rândul său, făcând clic pe meniul din colțul din stânga sus al ecranului, putem vizualiza meme de așteptare pentru publicare și aceste fotografii care sunt cele mai populare printre comunitățile demotivatoare. Fiecare fișier poate fi salvat în memoria iPhone 'A sau iPad, precum și pentru a le distribui, de exemplu. pe Facebook.

Conținutul din aplicație poate fi navigat fără a fi nevoie să vă conectați, dar când vă conectați la contul demotivator, putem folosi oportunități suplimentare, adică evaluarea memelor și comentarea acestora.

Recomandat
Lasă Un Comentariu