Principal » Internet » Dell Technologies prezintă rezultatele ultimului studiu Index Transformare digitală

Dell Technologies prezintă rezultatele ultimului studiu Index Transformare digitală

Internet : Dell Technologies prezintă rezultatele ultimului studiu Index Transformare digitală

Conform studiului indicelui de transformare digitală realizat de tehnologiile Dell, împreună cu Intel, doar 5% dintre întreprinderile poloneze pot fi clasificate în categoria liderilor de transformare digitală

În ciuda nevoii urgente de transformare, multe companii sunt amânate de implementarea sa

Doar 5% dintre întreprinderile poloneze pot fi clasificate ca lideri de transformare digitală - acestea sunt rezultatele testului de indexare a indexului de transformare Dell Technologies Digital realizat în comun cu Intel, al cărui scop a fost de a analiza acțiunile întreprinse de companiile mijlocii și mari, care vizează implementarea de noi modele de maturitate digitală a întreprinderii. Pe lângă determinarea valorii indicelui a fost făcută o analiză mai largă a planurilor de afaceri și a problemelor potențiale pe care le pot întâlni în următorii cinci ani. Din aceasta rezultă că, în opinia a 73% dintre respondenții managerilor, transformarea digitală ar trebui să-și acopere organizațiile într-un domeniu mai larg.

Studiul Indexului de Transformare digitală a fost efectuat la fiecare doi ani, care a avut loc pentru prima dată în 2016 și a inclus companii din 16 țări, încercând să evalueze activitățile legate de implementarea transformării digitale. Indicatorii se bazează pe evaluările efectuate de respondenți în următoarele domenii: respectarea atributelor de bază ale întreprinderii digitale *, strategia IT existentă, strategia de transformare a personalului și investițiile planificate.

În acest an, tehnologiile Dell împreună cu Intel au acoperit cercetările companiei din 42 de țări. Evaluate următoarele categorii: categorii Primele cotate OpisAnaliza 2018 Liderii companiilor care tratează diverse forme de transformare digitale, ca parte a ADN-ului de 5% de punere în aplicare Companiile sale care au elaborat planul de matur pentru investiții în tranziție și de a face digitale și punerea în aplicare a inovațiilor în acest domeniu 24% companii Precaut care transporta cu grijă și treptat transformarea digitale, să elaboreze planuri și investiții făcute pentru viitor 37% Persoane interesate Companiile care foarte puțini investesc în tehnologie digitală și abia încep să facă planuri pentru acest 31% întârziere Companiile care nu au un plan pentru punerea în aplicare a tehnologiilor digitale sau de a investi în astfel de tehnologii 3% După cum se arată în tabel, doar 5% dintre companii se încadrează în categoria liderilor. Între timp, mai mult de o treime (34%) dintre entitățile intervievate aparțin grupurilor cu cel mai scăzut nivel de maturitate. Aceasta înseamnă că modificările introduc prea atent și prea lent sau deloc a dezvoltat un plan de transformare. Aproape un sfert (24%) de întreprinderi a fost inclus în categoria prestigioasă "Implementarea ". Cel mai mare grup este „precaut“ - companii care nu se poate lăuda cu realizări semnificative în domeniul punerii în aplicare a transformării digitale.

Cu toate acestea, până la 63% dintre antreprenorii polonezi consideră că companiile lor fac schimbări pe piață și nu le vor fi forțate.

Bariere de transformare digitală

Se pare că 91% dintre întreprinderile poloneze sunt în prezent în contact cu obstacole grave pe calea transformării digitale.Cele mai importante dintre ele sunt:

Modificări ale legislației și reglementărilor. Nici un buget și resurse. Interacțiuni excesive. Sprijinirea gestionării unei strategii coerente și a viziunii de transformare digitală

Barierele de acest tip împiedică acțiunile care vizează transformarea. De exemplu, 73% dintre respondenți consideră că directorii ar trebui să îmbrățișeze transformarea digitală a organizațiilor lor într-o gamă mai largă.

"Am vorbit cu ceva timp în urmă despre începutul unei schimbări uriașe pe piață. Acest lucru este în afara datei "- a spus Dariusz Piotrowski de la Dell EMC. "A fost pur și simplu o epocă digitală. Viața noastră de zi cu zi se schimbă, altfel lucrăm și conducem companii. Și acest lucru înseamnă că timpul este crucial. Trebuie să existe o transformare reală și trebuie să aibă un caracter radical ".

Cum să depășiți obstacolele

În timpul studiului, sa stabilit că societățile iau măsuri pentru lichidarea barierelor existente. Ei încearcă, de asemenea, să se confrunte cu amenințarea de la participanți mai flexibili și inovatoare pe piața care pot să-și preia clienții. Acest lucru este confirmat de următoarele fapte:

61% dintre companiile poloneze folosesc tehnologii digitale pentru a accelera dezvoltarea de noi produse și servicii, 52% folosesc de analiză în timp real, 47% dintre companiile iau în considerare problemele de securitate și confidențialitate pentru toate dispozitivele, aplicațiile și algoritmi de 46% dintre companii se concentrează pe schimbul de cunoștințe între diferite departamente: manageri IT competențe departamente de afaceri câștig, manageri și divizii de afaceri competențe 40% încearcă să dezvolte abilitățile adecvate și a aduna expertiza în cadrul companiei; inclusiv, de exemplu,. Instruire internă în programare

Întreprinderile utilizează, de asemenea, noi tehnologii și securitate IT pentru a implementa tranziția digitală și a asigura comportamentul său sigur.

Investițiile planificate în viitorul apropiat (de la 1 an la 3 ani):

69% dintre companiile poloneze intenționează să investească în cyberzabezpieczenia 46% dintre companiile poloneze intenționează să investească în mediul wielochmurowe 38% dintre companiile poloneze intenționează să investească în tehnologii de internet al obiectelor (IO,), 38% din companiile poloneze intenționează să investească în tehnologia Flash 37 % din companiile poloneze intenționează să investească în tehnologiile realității virtuale și extins

"Aceasta este o perioadă descoperită pentru întreprinderi. Suntem într-un moment cheie. Soluții tehnologice, lumea afacerilor și membrii societății creează împreună o nouă viață și un mediu de lucru, să conducă la creșterea productivității "- a declarat Dariusz Piotrowski, Director General Dell EMC Polonia. „Cu toate acestea, numai în cazul în care compania își organizează activitățile în jurul valorii de tehnologie, acesta va fi capabil să reacționeze rapid, să automatizeze acțiuni și a obține o garanție de satisfacție a clienților. De aceea, transformarea digitală ar trebui să aibă cea mai mare prioritate ".

Dell Technologies Forum 2018 în Varșovia

Astăzi, în Varșovia a avut loc lider IT eveniment industrie în Polonia - Dell Technologies Forum 2018. Participanții la conferință pot afla ce beneficii digitale și transformarea IT pe exemple reale.

În timpul prezentării, dezbaterilor și întâlnirilor companiilor individuale aparținând familiei liderului IT american și numeroși parteneri pentru a-și împărtăși expertiza, a discuta despre transformarea progresivă a digitalelor și a impactului tehnologiei moderne și a sistemului în funcție de afacerea lor. Una dintre firele discutate pe forum sunt rezultatele acestui studiu și acțiunile care trebuie luate pentru a face transformarea digitală să funcționeze mai eficient.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardware. Programbizii Materiale

Recomandat
Lasă Un Comentariu