Principal » Internet » Dell prezintă două inspiri noi. Avem o competiție #

Dell prezintă două inspiri noi. Avem o competiție #

Internet : Dell prezintă două inspiri noi. Avem o competiție #

Printre expozanții de pe Masters Extreme Intel nu puteau pierde un astfel de marcă ca Alienwere Dell. Printre echipamentele diferite prezentate cu un logo străin, au existat și două perle reale cu logo-ul Dell. Aceste notebook-uri din seria Inspiron, dar cu un gem de jocuri. Discutați cu atenție despre Dell Inspiron din seria 7000 de 15 și 17 inci.

[1/2

Seria Inspiron a fost actualizată, iar NVIDIA din seria GTX 10xX în cele din urmă a venit la interior. De la cel mai ieftin GTX 1050 după GTX 1070. Acestea sunt cărți care se bazează pe nucleul pascal, iar performanța acestora nu diferă de la omologii desktop. În combinație cu procesoarele de generație a șaptea, ele creează un tandem foarte eficient. Chiar și cele mai ieftine configurații, acesta nu ar trebui să fie mai mare de 4.500 de zloti, ei pot lauda cu o performanta care a fost până în prezent disponibile în soluții mult mai scumpe.

[1/2

În plus față de echipament, vizitarea expunerii Alienware, veți veni cu siguranță la atracțiile planificate. Prin toate zilele de maeștri extreme Intel pot participa la numeroase concursuri și turnee în care vor câștiga premii valoroase, accesoriul gigant de jocuri atașează Razer, care este partenerul Dell cu această ocazie.

concurs!

Desigur, pentru cei care nu pot apărea în Spodek și în Centrul Internațional de Congrese, avem o competiție pregătită împreună cu marca Dell. Există două premii pentru a câștiga acest timp, pachetele Alienware Gadgets. Sarcina înainte de a vă face foarte simplă: scrieți într-un comentariu, al cărui străin (este vorba despre un model de notebook), vă veți îmbrățișa mai mult și de ce.

[1/2

Alegem cele două cele mai interesante răspunsuri înregistrate, care recompensează astfel de seturi aici. Ne așteptăm ca răspunsurile dvs. la miercuri, 8 martie (Ziua Femeii) până la ora 24.00. Rezultatele sunt anunțate vineri, 10 martie. Noroc!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideogaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu