Principal » Internet » Dell Mobile Connect - o aplicație senzațională pentru a gestiona telefonul smartphone dintr-un notebook

Dell Mobile Connect - o aplicație senzațională pentru a gestiona telefonul smartphone dintr-un notebook

Internet : Dell Mobile Connect - o aplicație senzațională pentru a gestiona telefonul smartphone dintr-un notebook

Aplicați una dintre cele mai interesante caracteristici ale ecosistemului Apple 'A este capacitatea de a clonarea unui dispozitiv mobil cu iOS pe un computer echipat cu MacOS. Și dacă fac acest lucru exact la fel pe Windows 10, și nu doar să aibă un iPhone iPhone, ci și, de asemenea, și poate, în primul rând, aproape orice smartphone pe Android? Faceți cunoștință cu aplicația Dell Mobile Connect.

Dell Mobile Connect este o aplicație pregătită pentru XPS, Inspiron și Vostro din 2018., de ceva timp, dar funcționează la fel de bine pe echipamentul altui producător. Singura cerință rămâne un modul Bluetooth, dar acesta are orice notebook contemporan.

Veți găsi un program gratuit la Microsoft Store. După prima pornire, vi se va solicita, de asemenea, să instalați driverul, cu toate acestea, expertul de configurare va răscumpăra în locația corespunzătoare. Mai târziu, tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă să descărcați aplicația potrivită pentru telefonul smartphone. Sistemele de familie Android sunt acceptate, versiunea 5 sau mai nouă și iOS 10 și toate ulterioare. În cele din urmă, puteți merge la partea de bază a configurației.

Tehnic vorbind, întregul proces este foarte simplu: specifica doar tipul de smartphone, activați Bluetooth pe ambele dispozitive, de atribuire a unui set de permisiuni și gata.

Susan, deschis...

Deci, de la computer, primiți ceva neîntrerupt pentru a accesa resursele și funcțiile smartphone-urilor: afișați notificările, aplicațiile telefonului, primirea și trimiterea mesajelor, agenda și fluxul de imagini de pe afișaj (clonare).

Puteți chiar să conversați utilizarea unui microfon și a difuzoarelor de calculator.

[1/2

În prezent, este dificil să se determine dacă furnizarea de instrumente pentru toată lumea este o eroare a Dell sau o acțiune vizată care vizează promovarea mai largă. Nota oficială continuă să informeze despre compatibilitatea limitată la marca de echipamente de uz casnic, dar în persoană fără probleme, folosesc Dell Mobile Connect pe laptopul HP Pavilion Gaming, Model 2018. Bine, oricum, merită să verificați în timp ce există o posibilitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu