Principal » Internet » Delicatessen centru

Delicatessen centru

Internet : Delicatessen centru

Delicatessen Centrum este aplicația oficială pentru clienții Centrului delicatessen sau un lanț popular de magazine de produse alimentare disponibile în diferite regiuni ale Poloniei.

Verificați cele mai recente promoții și multe altele

Datorită acestui program, vom fi capabili să vă familiarizați cu ușurință și rapid cu ofertele de promovare actuale, să verificăm și să activați cupoanele cu discount, să monitorizați achizițiile și informațiile despre reducerile obținute. În plus, aplicația permite contactul fără probleme cu linia de asistență centrală delicată pentru a explica posibile achiziții, prețuri și multe altele.

Abilitatea de a crea o listă de cumpărături

De asemenea, Centrul de delicatessen merită să fie instalat pentru a putea crea o listă de cumpărături prin scanarea unui cod de bare disponibil la domiciliu de la produsele de ambalare care se termină. Da listele de cumpărături pregătite pot fi păstrate pentru dvs. sau partajați utilizatorii selectați, de exemplu. Cartier.

Built-in Delikard Card de fidelitate

În aplicația delicatessen, centrul este, de asemenea, o delicard, o cartelă specială care oferă clienților lanțului de magazine numeroase privilegii, inclusiv reduceri pentru cumpărături, cupoane promoționale sau posibilitatea utilizării ofertelor pregătite exclusiv pentru deținătorii de delincaty.

Delicatessen Centrum - cele mai importante caracteristici:

  • Centrul oficial de delicatessen
  • Accesul la cele mai recente oferte promoționale
  • Vă permite să creați și să partajați o listă de cumpărături
  • Include o carte de loialitate delikard
  • Contact rapid cu linia de asistență

Recomandat
Lasă Un Comentariu