Principal » Internet » Text profund, sau înregistrări de înțelegere Facebook. Scopul este mai eficient publicitate

Text profund, sau înregistrări de înțelegere Facebook. Scopul este mai eficient publicitate

Internet : Text profund, sau înregistrări de înțelegere Facebook. Scopul este mai eficient publicitate

Pentru a proteja moderatorii de demoralizant, dăunătoare, Facebook folosește inteligența artificială. Dar acesta nu este sfârșitul aplicației pe acest site. Acesta va servi, de asemenea, să analizeze intrările și comentariile. Un miliard de utilizatori care comunica cu ajutorul lui.

Mecanismul de text profund este o echipă Facebook de trei ani, care se ocupă de tehnici de rețele neuronale. Acesta servește pentru a analiza intrările și comentariile internaționale - și iau atât mesagerul, cât și mesagerul său. Scopul acestei analize este senzorul de sensul și contextul limbajului uman pentru o mai bună adere la nevoile utilizatorilor, și (și, probabil, de asemenea, este cel mai important) să sugereze anumite produse sau servicii.

Experții Facebook au oferit un exemplu de servicii de transport.Utilizatorul în timpul conversației pe mesager va menționa că trebuie să tragă undeva. Textul profund este de a captura contextul acestei declarații, pot adăuga utilizatorului să utilizeze Uber Lublyft.

Deja acum un mecanism de procese de învățare Facebook Facebook de mii de intrări pe secundă (în engleză) - inclusiv va sprijini și alte susținute de serviciu. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs.Intrările dvs. nu vor fi analizate pentru alt scop decât preluarea produselor și serviciilor necesare.

După cum puteți vedea aplicațiile inteligenței artificiale mai mult. Aceasta nu este numai jucării sau experimente științifice, ci proiecte, pentru care se stabilesc miliarde de investiții. Unde ne va conduce? Cu două zile în urmă, Bill Gates, care apare pe conferința de cod, a declarat că în ultimii cinci ani am făcut progrese mai mari în cercetarea cu privire la AI decât în ​​ultima poveste. Astăzi, acest vis despre inteligența artificială se apropie de îndeplinire, iar acest lucru va permite crearea unor mașini mai eficiente mentale decât oamenii. Vom rămâne doar rezolvarea problemei șomajului în masă și vom asigura că oamenii rămân în continuare la intrările tuturor acestor lucruri. Mult noroc, domnule Gates, ați putea dori să fiți citiți înainte de Golem XIV Stanislaw Lem?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu