Principal » Windows » Deep îngheț standard8.63.020.5634

Deep îngheț standard8.63.020.5634

Windows  : Deep îngheț standard8.63.020.5634

Deep Freeze Standard este o aplicație neobișnuită care protejează împotriva modificărilor nedorite. Parcuri individuale de hard disk împreună cu sistemul de operare instalat.

Programul protejează partițiile de hard disk selectate "înghețate ", apoi își amintește toate modificările făcute și setările Windows. De acum înainte, toate modificările introduse de utilizator din sistem vor fi complet eliminate după repornirea computerului.

Folosind posibilitățile oferite de Deep Freeze Standard, putem efectua o mulțime de operații riscante în sistem și, de asemenea, cu îndrăzneală să experimentăm cu setările computerului. În plus, utilizatorii pot instala orice aplicații de pe Internet fără a fi frică de infectarea unui computer împotriva virușilor dăunători sau a altor programe malware.

Deep Freeze Standard este un instrument esențial pentru toate computerele utilizate la școală, birou sau chiar acasă. Ideal pentru asigurarea unui computer utilizat pentru un număr mai mare de utilizatori. Deep Freeze Standard oferă o revenire la starea inițială a sistemului de operare, de fiecare dată când reporniți computerul. Sprijină SCSI, SATA, ATA Hard Drive și grăsimi, FAT32 și NTFS Systems File.

Atenţie!

  • Pentru a porni aplicația, țineți apăsată tasta Shift și apăsați pictograma program din tava de sistem.
  • Cum să dezinstalați programul din sistemul de operare? Înainte de a șterge programul, programul trebuie oprit prin selectarea boot dezghețată și apăsând butonul OK în opțiunile sale. Apoi reporniți computerul, activați fișierul de instalare a programului și selectați Dezinstalare.
  • Programul este disponibil într-o versiune de încercare și îl putem testa timp de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu