Principal » Internet » Decathlon informează despre scurgerile de date. Merge.în. Pentru numerele de telefon pentru clienți

Decathlon informează despre scurgerile de date. Merge.în. Pentru numerele de telefon pentru clienți

Internet : Decathlon informează despre scurgerile de date. Merge.în. Pentru numerele de telefon pentru clienți

Administrația Decathlon Sports Store informează despre securitatea și scurgerea anumitor date referitoare la comenzi. După cum se dovedește, persoanele neautorizate au reușit să genereze un raport privind activitățile magazinului Decathlon din 23 februarie și 24 aprilie a acestui an. Ca urmare, numărul de telefon al unor numere de clienți și comenzi, împreună cu codurile de primire, au fost în mâinile greșite.

Sursa de informații este pericol. După cum se dovedește, Decathlon dispersează victimele e-mailurilor cu scuze și informații extinse despre scurgeri. Totul indică faptul că mesajul se referă numai la acei persoane ale căror numere ar putea fi găsite în raportul menționat.

Decathlon își cere scuze pentru scurgerea de date, fotografie. Pericol.

"Bună dimineața, vă scriem, pentru că am primit informații că a existat o încălcare a securității datelor dvs. personale (...) La 27 aprilie 2020. Seara, logarea neautorizată la subcontractantul de decathlon. Acesta este un instrument IT pentru transportul SMS-urilor (așa-zis. "Poarta SMS ")."- Citiți în primele fraze ale explicațiilor.

Administratorii specifică faptul că au căzut numai în mâinile numerelor de telefon neautorizate numai, comenzi și primesc codurile lor. Raportul nu conține numele, numele sau adresa reședinței clientului. Decathlon explică faptul că nu există informații despre utilizarea posibilă a datelor obținute în acest fel. Cazul a fost notificat președintelui Biroului de Protecție a Datelor cu caracter personal, iar punerea în aplicare a garanțiilor suplimentare în sistemul IT a fost acum planificată.

Clienții ale căror numere au fost în raport trebuie să fie vigilenți. Datele ar putea lovi spanele și trișorii care vor dori să le folosească pentru diferite tipuri de atacuri. Prin urmare, ar trebui să fie deosebit de important să analizăm SMS-urile primite și să primiți apeluri de la numere necunoscute. Dacă faceți clic pe link-urile suspecte, poate duce la multe probleme, inclusiv pierderea de bani din cont.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu