Principal » Internet » Debut8.03

Debut8.03

Internet : Debut8.03

Debutul este o înregistrare profesională de secvență video de pe ecranul desktop sau de la dispozitive de înregistrare, cum ar fi camerele.

Aplicația este caracterizată de o funcționalitate bogată și o interfață de utilizator lizibilă. Debutul este o soluție ideală pentru captarea imaginii pe un computer, folosind funcții încorporate sau dispozitive externe de înregistrare. Programul a fost, de asemenea, echipat cu funcții utile pentru înregistrarea automată a imaginii la un moment dat, precum și gestionarea și convertirea fișierelor video create pe computer.

Debutul captează și înregistrează o secvență video de pe întregul ecran de desktop și apoi îl salvează la fișierul corespunzător de pe hard diskul computerului. Utilizatorul poate alege orice format de înregistrare - AVI, FLV, MPG, 3GP, MP4, MOV și multe altele. Folosind acest software, putem captura cu ușurință o imagine de la o cameră web sau o cameră de rețea, precum și de la dispozitive de cameră VHS.

Debutul captează întregul ecran, fereastra selectată sau fragmentul selectat pe desktop. În plus, are posibilitatea de a mări și imagina vizualizarea atunci când înregistrați secvențe video și vă permite să adăugați diferite efecte vizuale, texte și filigrane. Au fost, de asemenea, glisante pentru a seta nivelul luminozității, contrastului și gamma și opțiunile pentru a configura calitatea compresiei audio și video.

Recomandat
Lasă Un Comentariu