Principal » Internet » Debookee7.3.1

Debookee7.3.1

Internet : Debookee7.3.1

Debookee este un instrument de analiză a traficului într-o rețea locală. Acțiunea sa este complet invizibilă pentru utilizatori și vă permite să colectați informații despre mișcarea de la computer pe care va porni și se va porni telefoanele sau dispozitivele dintr-o casă inteligentă.

Debookee vă permite să colectați și să analizați un pachet utilizând interfața de rețea Maca selectată. Protocoalele acceptate sunt HTTP, DNS, DHCP, TCP, SIP și RTP. Programul prezintă, de asemenea, informații despre pachetele criptate, dar nu le permite să le decripteze (producătorul asigură că această opțiune va apărea în curând).

În versiunea 5 a programului a existat capacitatea de a monitoriza activitatea WiFi. Cu ajutorul său, puteți comuta fila Wi-Fi Maca în modul de ascultare în care vor fi colectate toate cadrele din rețeaua 802.11, care va capta. Veți putea vedea nu numai puncte de acces în zonă, ci și dispozitive client în jurul și detalii de conectare.

Versiunea demo a programului vă permite să vă testați funcțiile, dar pentru un modul care permite o analiză detaliată a pachetelor și un modul de analiză Wi-Fi pe care trebuie să-l plătiți. Le puteți cumpăra separat sau într-un pachet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu