Principal » Internet » Debutul Google Chrome 44. Se va bucura de creatorii de extensii și aplicații web

Debutul Google Chrome 44. Se va bucura de creatorii de extensii și aplicații web

Internet : Debutul Google Chrome 44. Se va bucura de creatorii de extensii și aplicații web

Google Chrome este în prezent cel mai popular browser web din lume și nimic nu indică faptul că această situație s-ar schimba în lunile următoare. Producătorul tocmai a prezentat o altă versiune marcată cu numărul 44. Aceasta este problema care îmbunătățește în mare măsură securitatea noastră, care ar trebui să fie interesată de dezvoltatorii de aplicații web.

În contrast cu ultimele actualizări de la Mozilla Firefox, în cazul revoluției Chrome nu vom vedea. Acest lucru se aplică numai la ceea ce utilizatorul poate veni înapoi imediat după pornirea aplicației, deoarece a existat transformări serioase sub masca. Cel mai important dintre ele este reparația multor greșeli găsite și au raportat. Această problemă conține până la 43 de patch-uri de securitate, pentru care Google a plătit aproape 40 de mii de dolari americani. Două dintre vulnerabilități sunt serioase UXSS (script-ul universal universal) în motorul Blink și Chrome pe Android, deci se recomandă actualizarea aplicației la noua versiune cât mai curând posibil.

Google boils că cea mai recentă ediție stabilă introduce numeroasele remedii de stabilitate și eficiență. În plus, au fost introduse mai multe API noi pentru extensii și aplicații, care ar trebui să se bucure de creatorii site-urilor și aditivilor. Modificări considerabile se referă la editarea mobilă: Adăugarea unei funcții de pagină la ecranul de pornire a fost extinsă, astfel încât dezvoltatorii de aplicații să poată verifica (de ex. Folosind Analytics), utilizatorii vor utiliza această opțiune. API-ul de notificare a fost, de asemenea, extins, ca rezultat al dezvoltatorilor pot conecta notificările cu obiectele JavaScript pentru ele proiectate. De asemenea, a crescut controlul asupra notificărilor: În loc să acoperim utilizatorul cu diverse mesaje, putem vedea doar ultima dintre ele, precum și pentru a grupa și informa despre numărul de mesaje.

Puteți găsi deja cea mai recentă versiune a Google Chrome deja în baza de date a aplicației din versiunea site-ului nostru pentru Windows, Android și iOS. Acest browser are un sistem silențios, de actualizare automată, astfel încât utilizatorii nu trebuie să instaleze o nouă versiune manuală. Cu toate acestea, dacă doriți să forțați acest proces, purtați meniul din program și alegeți-l. "Google Chrome - Informații ". Apoi browserul va verifica pentru actualizări și, dacă este necesar, va începe instalarea lor. Apropo, veți vedea o mică noutate: pictograma noii pictograme de verificare a versiunii a fost transformată în subțire, compatibilă cu ipotezele de design material.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu