Principal » Internet » Debuturi Eset Mobile Security 3.0 cu o protecție mai bună pentru furt

Debuturi Eset Mobile Security 3.0 cu o protecție mai bună pentru furt

Internet : Debuturi Eset Mobile Security 3.0 cu o protecție mai bună pentru furt

Compania ESET, un producător de software de securitate foarte popular în Polonia, a anunțat lansarea celei de-a treia generații a unui antivirus mobil pentru platforma Android. O nouă ediție se concentrează atât de mult pentru a crește protecția împotriva software-ului dăunător, care nu este atât de ușor de întâlnit, ci pe aspecte legate de confidențialitatea utilizatorilor. Acest element este adesea ignorat de companii și creatorii de aplicații ale căror produse necesită o listă imensă și nimic dictat de permisiuni necesare pentru acțiune. De asemenea, este ignorat de hoți care adesea ajung la dispozitive mobile.

În noua versiune de uzabilitate, anti-furt a câștigat o funcție anti-vertebrat, care este integrat acum din site-ul meu.ESET.COM. Utilizatorul poate cu nivelul său de conectare la contul dvs. și este acolo pentru a gestiona dispozitivele situate în cazul în care sunt pierdute sau ștergeți de la distanță datele. Această caracteristică vă permite, de asemenea, să înregistrați locația și să capturați imagini, permițându-vă să capturați hoțul potențial. Noua versiune introduce, de asemenea, funcționarea validării cartelei SIM (respinsă neautorizată), comutarea la o sensibilitate mai mare după introducerea incorectă a codului PIN, precum și afișarea pe ecranul preparat de către proprietarul mesajului.

Este important faptul că pachetul poate folosi, de asemenea, complet gratuit. La dispoziția dvs., primim un scaner antivirus de bază, blocând codurile USSD rău intenționate, precum și localizarea dispozitivului pierdut. Dacă decideți să utilizați versiunea premium plătită, în plus primiți un filtru de apel, printre altele, precum și protecția împotriva capcanelor de phishing. Puteți găsi pachetul ESET Mobile Security din baza de date a aplicației mobile, vă invităm să o testați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu