Principal » Gaming » Insula Dead: Colecția definitivă - Ne-am întors la insula morților

Insula Dead: Colecția definitivă - Ne-am întors la insula morților

Gaming  : Insula Dead: Colecția definitivă - Ne-am întors la insula morților

Puteți converti la nevoia de zombi în jocuri este "veșnic viu ". Una dintre cele mai populare serii este, desigur, răul rezident, care a avut, de asemenea, multe interpretări de film. Insula Dead are, de asemenea, poziția sa în groapa de jocuri cu insula moartă, care va fi o ediție interesantă în câteva zile - Colecția definitivă. Ce este asta?

Insula Well Dead: Colecția definitivă este un pachet al primelor două părți ale ciclului de acțiune pentru prima persoană cu elemente RPG. Noul set include ediții îmbunătățite și îmbunătățite ale Jocurilor Dead Island din 2011 și Insula Dead: Riptide din 2013. Parcela și mecanica jocurilor de ambele jocuri practic nu diferă una de cealaltă și vorbește despre soarta a patru eroi, luptând pentru supraviețuirea pe UMP: Banoi și Palanai. 

 

Jocul se bazează în principal pe jocul în modul de cooperare, deși lupii singuratici găsesc, de asemenea, ceva pentru ei înșiși. O caracteristică importantă distinctivă a ambelor reastrete este creată pe baza motorului motorului Chrome 6, un corp de iluminat, caracterizat prin texturi de calitate superioară, un nou sistem de iluminare, modele de formă îmbunătățită și efecte vizuale răzuite. Ambele jocuri conțin, de asemenea, o interfață îmbunătățită și un set de add-on-uri DLC emise acestora. 

Un plus interesant la moartea insulei moarte: Colecția definitivă este un supliment, lateral-scribe bijatka insulă moartă retrogene. Pentru fanii sfârșitului lumii, subiectul din clasa B și Zombie Horrors - Articol obligatoriu!

Recomandat
Lasă Un Comentariu