Principal » Internet » Ziua One2.1.7

Ziua One2.1.7

Internet : Ziua One2.1.7

Ziua 1 este un jurnal elegant care poate fi folosit pentru a păstra înregistrările de la călătorie, gânduri de zi cu zi sau orice altceva pe care am dori să le ținem minte.

Aplicația vă încurajează să scrieți o interfață foarte estetică și minimalistă. Fiecare intrare, în plus față de conținut, poate conține o imagine, locație, vreme și etichete. Toate intrările pot fi navigate în ordine cronologică, într-o vizualizare calendaristică sau o locație a unei înregistrări date pe hartă. Fiecare dintre aceste forme de prezentare este foarte atractivă. Intrările selectate pot fi marcate cu un asterisc pentru a avea acces mai ușor la acestea. De asemenea, puteți seta memento-urile de zi cu zi să adauge o altă intrare și să protejeze accesul la aplicația de parolă.

Adăugarea de noi înregistrări Puteți facilita activarea opțiunilor de vizualizare a pictogramelor din bara de meniu. Programul are multe modalități de sincronizare a intrărilor cu un nor - Dropbox, iCloud sau în ziua în care un nor este acceptat, ceea ce vă permite să faceți intrări. Este de remarcat aici că este disponibilă o aplicație iOS, care datorită sincronizării funcționează excelent cu o versiune de mac.

Ziua 1 este un jurnal care are tot ce este necesar pentru a imortaliza amintirile trecătoare. Aplicația este plătibilă și îl puteți cumpăra prin intermediul Mac Appstore.

Recomandat
Lasă Un Comentariu