Principal » Internet » Data premieres Ark: Supraviețuirea a evoluat întârziată

Data premieres Ark: Supraviețuirea a evoluat întârziată

Internet : Data premieres Ark: Supraviețuirea a evoluat întârziată

ARK: Supraviețuirea Evolved este un mediu de testare în lume deschisă, în care trebuie să supraviețuiască, de fapt, umplut până la refuz cu creaturi preistorice periculoase, care sunt dinozauri. Gameplay-ul constă în vânătoare, adunând diverse materii prime și crearea obiectelor necesare (crafting) care ne vor ajuta să rămânem în viață într-un mediu periculos.

Ofertele de joc atât în modul singleplayer și multiplayer, în care, în plus față de dinozauri, avem, de asemenea, trebuie să urmăriți pentru alți jucători care nu sunt neapărat prietenos pentru noi. Multiplayer se concentrează pe legarea alianțelor și a cooperării cu aliații noștri, astfel încât să putem lupta cu șeful. Jocul este creat de Studio Wildcard și este prima lor lucrare. ARK: Supraviețuirea Evolved va fi disponibil pe PC, PS4, platforme Xone.

ARK: Supraviețuirea Evolved - trailer | PS4

Ark: Supraviețuirea a evoluat a avut premiera la 8 august 2017 (marți), dar creatorii au tradus data publicării pe toate platformele din 29 august 2017. Data de schimbare este cauzată de extinderea procesului de certificare. A anunțat prima adăugare gratuită la jocul PT.: Ragnrok va fi, de asemenea, amânată și va avea premiera, impreuna cu ARK: Supraviețuirea Evolved. Creatorii asigura că prin obținerea de timp suplimentar în ziua premierei oficiale, Ambele ARK: Supraviețuirea Evolved, precum și Ragnarok va fi rafinat, lipsit de cele mai multe erori și completate de multe produse noi.

Wildcard în săptămânile următoare vor avea în principal grijă de optimizarea motorului grafic și șefii în modul multiplayer, precum și protejarea joc împotriva oamenilor încearcă să trișeze sau de a folosi software-ul ilegal (trișorii). În cazul în care creatorii reușesc să facă ceea ce au planificat în următoarele 3 săptămâni, și vom obține un joc mai bun optimizat, liber de bug-uri și conținând un conținut mai mare, cel mai puteți ierta întârzierea data oficială a premiera Ark: Supraviețuirea Evoluat. Prețul titlului de mai sus este de 59,99 EUR.

[Frame Cerințe hardware minime: Dual Core 2.0 GHz 4 GB placă grafică RAM 1 GB GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870 sau mai bine de 20 GB HDD pentru Windows 7/8 [/ Frame

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu